Betegesen undorom az iskolától. Más van így evvel?
:( sajnállak bár ezt nem értem vagy lehet hogy csak nekem volt nagyon jo az ált. iskolám , osztályom de ott eszembe se jutott még lógni :)
bár most itt 2. szakközép én is ugyan így vagyok vele utálok ide járni inkább csinálnák egész mást dolgoznák de ettől nekem is hányingerem van . KITARTÁS!
EMBEEER MI VAN VELED? én dettó ez voltam,igaz én már 7ikbe igy voltam,9 tárgyból osztályozhatatlan voltam a sok hiányzás miatt de most verem ám a fejem a falba...
nézz körül a neten haver,németországtól hollandián át angliáig mindenhol keresik a magyar szakmunkásokat, gondold el itthon leszel egy senki 8 osztállyal,de letennél valami valami egyszerű szakmát festő vagy hentes,most végeznél a 8al és már csak 4 év és tiéd a világ mehetnél óriási pénzekér külföldre,legjobb telód,kocsid lenne le se vakarhatnád a lotyóka magadról,nmem jól hangzik? jobb lenne itthon egy csöves gyárba a szalag mellett nyomni 8órába hogy meglegyen a kenyered meg egy albérleted??? ébredj fel haver,itt az unio,rengeteg lehetőség rengeteg pénz, csak azt a rohadt szakmát bírd ki valahogy könyörgöm,igen nagy szívás lesz az életed szakma nélkül. Nekem is mindig szövegeltek,de leszartam, és mennyire bánom hogy nem fogatam meg a tanácsokat a francba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!