Gyakoriról hova tűntek az emberek?
Figyelt kérdés
Pár éve 2-3x ennyi válasz érkezett. Olyan volt, mint egy nagy család.2015. márc. 26. 18:53
11/17 anonim válasza:
Én is ezen gondolkodtam :) mármint, hogy hová lett mindenki. Pár évvel ezelőtt gyakoriztam, akkor volt egy kérdés, ami kiverte nálam a biztosítékot és elég csúnyán odamondtam a magamét, aztán töröltek. Most pár napja regeltem egy kérdésem miatt, aztán újra itt ragadtam az oldalon. Én szeretem és nagyon várom az érdekes kérdéseket. Szeretem, hogy ha valakinek van valami problémája, akkor saját tapasztalataimból merítve tudok neki segíteni, tanácsot adni. Valamelyik reggel a buszmegállóban nézegettem az embereket és azon gondolkoztam, hogy akár az is lehet, hogy itt áll mellettem, akinek pár órával ezelőtt tanácsot adtam, vagy véleményt mondtam :)
12/17 A kérdező kommentje:
Ez rohadt jó. :D
2015. márc. 26. 19:32
14/17 A kérdező kommentje:
Valamelyik reggel a buszmegállóban nézegettem az embereket és azon gondolkoztam, hogy akár az is lehet, hogy itt áll mellettem, akinek pár órával ezelőtt tanácsot adtam, vagy véleményt mondtam :)
2015. márc. 26. 19:40
15/17 anonim válasza:
Jah :)
Hát de tényleg, sose tudhatod. Lehet, hogy én vagyok a körzeti orvosod, vagy a pénztáros a boltban, netán én veszem fel a telefont, ha betelefonálsz valamelyik szolgáltatóhoz :D
16/17 anonim válasza:
FElbomlott a család, a szülők elváltak, a gyerekek javítóintézetben vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!