Ez csak nekem Furcsa? Leteznek meg ennyire segitokesz emberek? Tobbi lent!
Ugy alakult, hogy kulfoldre koltozunk a ferjemmel, de o leserult es korhazban van. Igy nekem kell mindent osszepakolni, es intezni. Egyenlore egy ismerosnel lesznek elhelyezve a butoraink. De en nem tudom hova menjek, rokonok kihaltak, olyan baratom meg nincs a kozelben, akihez tobb honapra oda koltozhetnek.
Erre jott egy baratja a ferjemnek, en kb.3x lattam (nem volt szimpatikus) , es mondta, hogy hozzajuk nyugodtan, bar messze lakik, de meg munkat is tud ajanlani. Ez Igen furcsa, koltozzek egy vadidegen hazasparhoz tobb honapra?
Jajj :-( Akkor először is gyors, tökéletes gyógyulást a férjednek! 300 km nagyon sok - én nem hagynám a férjemet egy autóbaleset után így magára. Gondolj bele, hogy mennyire ki lennél szolgáltatva nekik - csak akkor tudnád a férjedet látogatni, ha épp nekik is jó és elvisznek... S ha mondjuk egy hónapig azt mondják, hogy nem érnek rá? Akkor mit teszel? Szerintem mindenképpen a férjeddel beszéld meg, hogyan tovább...
Az idegen házaspárhoz nem azért nem mennék, mert félnék, hanem azért, mert egy kórházban lévő beteg látogatásához 300 km nagyon-nagyon sok. Benzinpénzben is...
Első és 7-es vagyok:
néhány ötlet a megoldásra - bár nem tudom, hogy álltok anyagilag:
- panziót már írtam
-vannak olyan kórházak, ahol vannak ottalvós szobák hozzátartozóknak x összegért
-vannak olyan helyek, mint a Máltai Szeretetszolgálat (ez csak egy tipp), nekik is vannak alvóhelyeik talán, (nem a hajléktalan szállókra gondoltam, de talán ötlettel is tudnak segíteni
- a kórházban is megkérdezheted az orvost, hogy nem tud-e valami helyet a közelben - ha már nekik nincs - hátha járatosabbak ilyenben...
Nekem kell eldöntened hogy bízol-e bennük, bár ahogy írtad hogy nem szimpatikusak, és hogy nem is igazán ismered őket, én nem mennék. főleg úgy hogy 300km-re lennél a párodtól... az azért nem kevés. Szerintem lehet érezni ha valaki tényleg szeretetből akarna segíteni, és ezt neked kell érezned... de úgy érzem az írásodból hogy ez nem így van...
és mivel ismeretlenek nem biztos hogy jól tudnád magad érezni náluk.
Írták az előzők hogy milyen lehetőségek vannak... lehet hogy egyedül jobban éreznéd magad egy kis fészekben, mint bizonytalan emberek társaságában.
Remélem jól döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!