Ki érzi úgy hogy nincs igaz barátja?
Figyelt kérdés
Soha nem tudom kivel tudnám megbeszélni a gondjaim. Nem érzem egyik barátnőmőn sem hogy mindent elmondhatnék neki. Meg ha mondok is neki valamit úgy veszem észre mintha nem érdekelné! Nagyon rossz mert nem tudom hogy kivel beszéljem meg a gondjaim és kinek mondthatnék el mindent! Van mégg valaki így?? 16/L2010. febr. 17. 09:32
14/14 A kérdező kommentje:
Attól mert úgy érezzük nincsenek igaz barátaink az még nem jelenti hogy itthon ülünk és sajnáljuk magunkat. Mi is kimodulunk otthonról. Nekem például van barátom 8 hónapja együtt vagyok és vele úgy tudok beszélgetni csak nem úgy mint egy legjobb barátnővel, és ez azért rossz hogy az ember nem tudja hogy kiben bízhat meg és nem tudja hogy kinek mit mondthat el. Írjatok még
2010. febr. 22. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!