Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ma jött hozzánk a lányom (20)...

Ma jött hozzánk a lányom (20) meg az uj barátja vendégségbe. Mivel nincs vendégszobánk, és nem akarom hogy a lányommal aludjon, beborítottuk az istáló egy részét puha szalmával, hogy ott aludjon ez jó ötlet volt?

Figyelt kérdés
mert végülis igy tesztelem hogy eléggé szereti e a lányomat, és azt is hogy mennyire finnyás és még van is hol aludnia. talán tul kemény apa vagyok?
2009. dec. 14. 20:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ez most vicc? Most komolyan kérdezem :D
2009. dec. 14. 20:06
 2/23 anonim ***** válasza:

ha velem ezt csinálná az apám... mondjuk ő azt mondta nekem 14 évesen, hogyha hazahozok vkit, megnézi a puska csövével a szeme közötti részt... hááát...

ha 20 éves a lányod, akkor már nem gyerek! a szalmás ötlet nagyon rossz ötlet! oké, hogy tesztelni akarod, de az a lányod dolga. ha csalódnia kell, akkor ez van. nem óvhatod meg mindig minden(ki)től. nem hiszem, hogy neked is gondtalan volt az életed, mindent megcsináltak neked!

2009. dec. 14. 20:08
 3/23 A kérdező kommentje:
nem vicc. egyenlőre nem hallok mozgolódást, de egész éjjel olvasni fogok hogy halljam ha beszökik a lányomhoz.
2009. dec. 14. 20:09
 4/23 anonim ***** válasza:
Szerintem utoljára fogjátok akkor látni!!!!!
2009. dec. 14. 20:09
 5/23 anonim ***** válasza:
ha beszökik a lányodhoz, egy ilyen apa mellett, akkor szerintem eléggé szereti, hogy ilyen áldozatot hoz. a szalmában meg aludj te! mit csináltál volna, ha ezt veled csinálják 20 évesen? elfogadod, lefekszel a szalmába, megvárod míg csend lesz és beszöksz. vagy neeeeem?
2009. dec. 14. 20:10
 6/23 anonim ***** válasza:
Hát amennyiben nem vicc. A lányod gondolom tudja, hogy szigorú vagy és valószínű nem vinné bemutatni a barátját, ha olyan lenne, akiben egy pillanatig és kételkedned kellene.
2009. dec. 14. 20:11
 7/23 anonim ***** válasza:
imádom az ilyen "apa-lánya szerelmet" (tesztelésekre értem, meg h senkit nem enged a közelében).Remélem téged is így túráztattak fiatal korodban, komolyan mondom, hogy szánalmas.
 8/23 anonim ***** válasza:
ezt most jól látom? Komolyan írtad? Tanyavilág vagy micsoda? Azért nem a XIX. századot tapossuk. ez szerintem viccnek is rossz és megalázó! Ez nem teszt, ez baromság. Hát én oda vissza nem mennék az 7szent. Bár nem ismerjük a körülményeket, de azért lehetnél kicsit 'okosabb' is, és mással tesztelnél.
 9/23 anonim ***** válasza:
Na már a humor kategóriában van a kérdés :D
2009. dec. 14. 20:12
 10/23 anonim ***** válasza:
Hát hogy mekkorát röhögtem most! Ne haragudj, de ez csak viccnek jó. Ha valaki veled ezt csinálná neked jól esne? Istállóba??? Nekem a bőr leégne a pofámról. Akkor inkább mond hogy nincs hely és nem tud ott aludni.
2009. dec. 14. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!