Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt még valaki akinek...

Van itt még valaki akinek nincs egyetlen barátja sem?

Figyelt kérdés

Se barát ,se haver ..... valamikor voltak, de már egyikből sincs

Nincs kivel bulizni, nincs kivel sétálni, nincs kivel dumálni

Van még valaki igy ?

2010. jún. 27. 14:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én. A Legjobb barátnőm elköltözött Pestre, annyit mondok, tőlünk jó messze van. Nincs senkim. Egy sulis napom: reggel felkelek, elmegyek a suliba, ott tanulok, semmi más, hazajövök, megírom a leckét, tanulok, aztán gépezek, és kész. Esetleg kimegyek bicajozni vagy görkorizni a városba. Semmi buli, fagyizás, együtt kutyasétáltatás, semmi. Nincs kivel beszélgetnem, egyedül kukulok magamban.
2010. jún. 27. 14:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Énnekemvannak barátaim de nem a városban laknak és nem beszélek velük nyáron irhatsz privit és barátkozhatunk!
2010. jún. 27. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek. :( Mindjárt lesz a szüli napom, és egy sms-t se fogok kapni. :(
2010. jún. 27. 14:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen nekem sok barátom van, de mégis teljesen magányosnak érzem magam. Ezek a barátok ha esetleg szükségem lenne valamire, vagy valami bajom van, hirtelen eltűnnek, viszont ha nekik van valami problémájuk, akkor nyalnak. 14 éves vagyok de lassan annyira elkeserít, hogy ilyenek az emberek, hogy nem is bízok meg senkiben. Egy átlagos sulis napon nekem is ugyanaz van mint az előttem lévő írta, csak én sokszor itthon ülök az ablakban, és gondolkozom mindenféle hülyeségen. Az emberek ilyenek, nagyon ritka akire számíthatok, persze ígérgetik hogy ők mindig ott lesznek nekem, de ha hívom őket valahová, mindig lekoptatnak. Ráadásul fél órára lakok a legközelebbi várostól, sokszor nincs kedvem utazgatni, és órákat buszozni. Helyzet az hogy nem hív soha senki sehova. Keresem a lehetőségeket hisz nyár van, nem ülhetek itthon végig. Már találtam is pár új barátot. Érdekes, fiúkkal sokkal jobb barátkozni. Nem beszélnek ki, őszinték, és legtöbbször számíthatok rájuk, és ők is rám. Te hány éves vagy, milyen nemű, mondanál magadról valamit?
2010. jún. 27. 14:33
 5/12 A kérdező kommentje:

15/L vagyok, egy átlagos sulis napom : felkelek, bejutok az osztályba, leülök , nézelődök, van amikor van kedvem odamenni másokhoz, de van amikor a helyemen ülök mig be nem jön a tanár. Mondjuk azokkal is, akikkel az osztályban jóban vagyok, azokkal se találkozok sulin kivül.

Régebb volt több fiúbarátom, volt egy legjobb bnőm is, de megsértődött és elvesztettem, voltak haverjaim, akikkel találkoztam néha néha egy sétára, egy kis esti szórakozásra, főleg nyáron......És annyira hihetetlen , hogy ekkorát változott a helyzet. Most akkor érzem a legjobban magam amikor alszom, mert akkor legalább nem szenvedek és nem fárasztom magamat a saját gondolataimmal

Mert ugyebár ha az ember egyedül van mindenféle gondolatok cikáznak egész nap a szobában és sokszor jön , hogy elfelejtsem ki vagyok, ha eszembe jut, hogy ki voltam

Kb ennyit rólam, ilyenné tett a magány

2010. jún. 27. 14:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele! Régen rengeteg barátom volt, de mind szétmentünk a suli miatt és a végére egyedül maradtam. Van egy-két haver, akivel nagyon ritkán beszélek, de csak ennyi... !:S
2010. jún. 27. 14:57
 7/12 anonim ***** válasza:
14:27-es vagyok irj privit hátha közel lakunk és összejöhetnénk párszor beszélgetni stb.
2010. jún. 27. 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem sincs egyetlen barátom sem. :(
2010. jún. 27. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, én szívesen barátkozom akárkivel priviben. :) Csak írjatok. ^^
2010. jún. 27. 15:44
 10/12 anonim válasza:
Nekem vannak haverjaim csak már neten beszélünk mert eddig egy ált. suliba jártunk és most jön a középsuli és nemtudom hogy lesznek-e új haverok ott
2010. jún. 27. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!