Van itt még valaki akinek nincs egyetlen barátja sem?
Se barát ,se haver ..... valamikor voltak, de már egyikből sincs
Nincs kivel bulizni, nincs kivel sétálni, nincs kivel dumálni
Van még valaki igy ?
15/L vagyok, egy átlagos sulis napom : felkelek, bejutok az osztályba, leülök , nézelődök, van amikor van kedvem odamenni másokhoz, de van amikor a helyemen ülök mig be nem jön a tanár. Mondjuk azokkal is, akikkel az osztályban jóban vagyok, azokkal se találkozok sulin kivül.
Régebb volt több fiúbarátom, volt egy legjobb bnőm is, de megsértődött és elvesztettem, voltak haverjaim, akikkel találkoztam néha néha egy sétára, egy kis esti szórakozásra, főleg nyáron......És annyira hihetetlen , hogy ekkorát változott a helyzet. Most akkor érzem a legjobban magam amikor alszom, mert akkor legalább nem szenvedek és nem fárasztom magamat a saját gondolataimmal
Mert ugyebár ha az ember egyedül van mindenféle gondolatok cikáznak egész nap a szobában és sokszor jön , hogy elfelejtsem ki vagyok, ha eszembe jut, hogy ki voltam
Kb ennyit rólam, ilyenné tett a magány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!