Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz a Bloody...

Szerintetek igaz a Bloody Mary legenda? Több lent.

Figyelt kérdés
Van egy legenda : Bloody Mary. Ha a tükr előtt elmondod 3 szor hogy Bloody Mary (bládi méri) akkor kijön a tükörből Bloody Mary szelleme és megöl! Ti hisztek ebben mert nem merem kipróbálni :S?
2010. febr. 15. 19:33
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:

Ma éjfélkor kipróbálom teljesen sötétben gyertjával.

3x elmondom

ha nem megy 13x(ez 1 másik legenda

van 1 3dik ami 100x de azt ink hanyagolom

ha nem írok vissza akkor sajnos ennyi volt :(

ha visszaírok ártatlan vagyok v nem tudom v nem látezik

bár én voltam vadászni és kilőttem 1 őz agyát sörétessel :( (ez gyilkosságnak számít?:D)

mert ha igen megszívtam xD de én ezt kipróbálom akkor is

remáélem szurkoltok h ne dögöljek meg

2012. márc. 2. 20:26
 22/37 anonim válasza:
okés hajráá xD
2012. márc. 2. 21:10
 23/37 anonim válasza:

túléltem nem volt semmilyen szem

ráadásul szerintem én gyilkosnak számítok az őz miatt

2012. márc. 4. 13:06
 24/37 anonim válasza:
Hát nemtom én is eléggé hiszékeny vagyok és én se tom mit hidjek, de youtube-on láttam egy videót, ahol a csaj nem csak a nevet hanem + még a sírfeliratát is elmondta MMAGYARUL egy angol videóban és ő a videó szerint meghalt és nagyon durva volt. De télleg azon hogy olyan furcsán mondta a szöveget magyarul nagyon beijedtem.
2012. márc. 26. 16:36
 25/37 anonim válasza:
ez most nem vicc! én már meghaltam, szóval tudok nektek beszámolni... ha nem vagy bűnös akkor is eljön érted Bloody Mary. én sem voltam bűnös és lám, már a túlviládról jelentkezek. csak megsúgom, megéri kipróbálni, ítt az élet csupa tejfel, gyertek ti is! cicc ;) -.-"
2012. máj. 18. 15:33
 26/37 anonim válasza:

[link]

olvasd el megtudod :)

2012. jún. 1. 16:26
 27/37 anonim válasza:

Nos, van egy állítólagos megidézési mód:

-Sötét szoba

-Éjfél, péntek 13.

-3 gyertya és egy tükör, ha meggyújtod a 3 gyertyát, látszaniuk kell a tükörbe (érdemes magad elé rakni.)

-Ezután mikor éjfélt üt az óra, kezdd el ismételgetni, hogy Bloody Mary. (Egy darabig kell.)

-Fontos, hogy a szobába egyedül legyél!

Miután mind ezt megtetted hagyni kell, hogy egy darabig leégjen a gyertya.

Nos ezután ki tudja mi történik, ez volt a pártolásom, a cáfolásom: A tükör egy emberi készítmény, a rómaiak korában is használatos eszköz volt, mégis a legenda kb. a múlt évszázadban jelent meg, hogyha egy tárgyba lakozhatna egy szellem, az miért pont egy tükör? Mivel az a legijesztőbb. A Mary (Mária) névhez azért adták a Bloody (Véres) jelzőt, hogy a legenda minél ijesztőbb, inspirálóbb legyen. Ahogy az ember nő, felnőtt fejjel gondolkozva, ártalmatlannak tűnik a legenda. Végül is ki tudja? A legendák hozzátartoznak az emberek életéhez. Így fejlődött sok évszázadon át kultúránk. Nos ennyit szeretnék. Aztán nem bevizelni! :)

2012. jún. 16. 18:45
 28/37 lr97 válasza:
Szerintem igaz,hogy a szellemek a tükrön keresztül közlekednek. Mert az egy átjáró egy másik dimenzióba! a szellem idézést pedig hadjátok ha ilyen téren gyengék vagytok lelkileg mert azt mondják akkor el ragadja a lelketek.
2012. jún. 22. 16:44
 29/37 anonim válasza:
Nem tudom, hogy igaz, vagy sem. Én személy szerint hiszek a természetfeletti erőkben és a szellemekben is. De a lényeg, hogyha Bloody Mary nem is jelenik meg (mert ugyebár lehet ez egy mese is, amíg nincs bizonyítva), szerintem attól még az embert tudat alatt befolyásolhatja egy ilyen dolog. Lehet, hogy valaki kipróbálja és nem történik semmi, de az illető onnantól kezdve rettegni fog a tükröktől, a szellemektől és egyre csak azon parázik majd, hogy mikor történik vele valami és ettől akár szép lassan megőrül. Szóval szerintem, akár igaz, akár nem, felesleges kipróbálni.
2012. okt. 19. 14:36
 30/37 anonim válasza:
Velem ugy tortent, hogy megneztem a Paranormal Activity 2 vagy 3at, mar nem emlekszem, s ott lattam hogy a kicsi kolykok megcsinaltak a ritualet a tukor elott. Akkor gondoltam, megcsinalom, mert elegge szkeptikus ember vagyok. Nem tortent semmi, de meg aznap ejjel azt almodtam h kimegyek a vecere es kifele jovet megjelenik velem szemben. Azutan kikeltem az agybol, s egy kicsit kerulgetett a paranoja. Mellesleg onnan tudom h almodtam, hogy amikor almodok sosem tudok egyenesen jarni, amit azzal kotok ossze alvas kozben fekszem, s az agyam szerint fekve nem lehet jarni. Na de ez mar egy masik tortenet. :)))))
2012. nov. 12. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!