Szerintetek igaz a Bloody Mary legenda? Több lent.
Ma éjfélkor kipróbálom teljesen sötétben gyertjával.
3x elmondom
ha nem megy 13x(ez 1 másik legenda
van 1 3dik ami 100x de azt ink hanyagolom
ha nem írok vissza akkor sajnos ennyi volt :(
ha visszaírok ártatlan vagyok v nem tudom v nem látezik
bár én voltam vadászni és kilőttem 1 őz agyát sörétessel :( (ez gyilkosságnak számít?:D)
mert ha igen megszívtam xD de én ezt kipróbálom akkor is
remáélem szurkoltok h ne dögöljek meg
túléltem nem volt semmilyen szem
ráadásul szerintem én gyilkosnak számítok az őz miatt
Nos, van egy állítólagos megidézési mód:
-Sötét szoba
-Éjfél, péntek 13.
-3 gyertya és egy tükör, ha meggyújtod a 3 gyertyát, látszaniuk kell a tükörbe (érdemes magad elé rakni.)
-Ezután mikor éjfélt üt az óra, kezdd el ismételgetni, hogy Bloody Mary. (Egy darabig kell.)
-Fontos, hogy a szobába egyedül legyél!
Miután mind ezt megtetted hagyni kell, hogy egy darabig leégjen a gyertya.
Nos ezután ki tudja mi történik, ez volt a pártolásom, a cáfolásom: A tükör egy emberi készítmény, a rómaiak korában is használatos eszköz volt, mégis a legenda kb. a múlt évszázadban jelent meg, hogyha egy tárgyba lakozhatna egy szellem, az miért pont egy tükör? Mivel az a legijesztőbb. A Mary (Mária) névhez azért adták a Bloody (Véres) jelzőt, hogy a legenda minél ijesztőbb, inspirálóbb legyen. Ahogy az ember nő, felnőtt fejjel gondolkozva, ártalmatlannak tűnik a legenda. Végül is ki tudja? A legendák hozzátartoznak az emberek életéhez. Így fejlődött sok évszázadon át kultúránk. Nos ennyit szeretnék. Aztán nem bevizelni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!