Szerintetek igaz a Bloody Mary legenda? Több lent.
Figyelt kérdés
Van egy legenda : Bloody Mary. Ha a tükr előtt elmondod 3 szor hogy Bloody Mary (bládi méri) akkor kijön a tükörből Bloody Mary szelleme és megöl! Ti hisztek ebben mert nem merem kipróbálni :S?2010. febr. 15. 19:33
2/37 anonim válasza:
(Odaátból szeded? :D )
Nem,már többször kipróbáltam,de asszem élek és virulok.Ezek a tükrös hókuszpókuszok,mint anno a kampókéz csak gyerekek ijesztgetésére szolgálnak.Nem kell bedőlni mindennek :)
3/37 anonim válasza:
Sajnos én olyan vagyok, hogy mindent elhiszek. Nem akarom, de valahogy sikerül. Úgyhogy bloddy mary tükör előtt egyszer sem, sőt, éjszakára tükröt is latakarom.
4/37 A kérdező kommentje:
én is ilyen vok mnt az utolsó nagyon hiszékeny vok sajna:S de én sem merem megcsinálni igaz h ma világosba egyik barinőm megcsinálta és nem lett semmi de én akk is parázok tőle.
2010. febr. 15. 19:57
5/37 anonim válasza:
hát szerintem aki elhiszi az ilyesmiket csak gondolja végig. hogy lehetne valami benne a tükörben? ráadásul hogy jöhet ki, főleg hang hatására? xD teljes képtelenség : D
6/37 anonim válasza:
Nyugi már. Én kipróbáltam és élek. XD
15/L
7/37 anonim válasza:
én megcsináltam és meg is haltam. NE TEDD!!!
8/37 anonim válasza:
nem hiszem, ez csak ijesztgetés...
a tükrök babonábol viszont itthon is le vannak takarva éjszakára. (:
9/37 anonim válasza:
17 perc múlva éjfélkor kipróbálom. :D
Kívánjatok szerencsét hhhahah xD
10/37 anonim válasza:
Bukta. Nem jött össze. Nem is vártam hogy összejön.
Gyerekmese az egész. :D Persze normális idézésekkel vigyázni kell. De ez nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!