Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz a Bloody...

Szerintetek igaz a Bloody Mary legenda? Több lent.

Figyelt kérdés
Van egy legenda : Bloody Mary. Ha a tükr előtt elmondod 3 szor hogy Bloody Mary (bládi méri) akkor kijön a tükörből Bloody Mary szelleme és megöl! Ti hisztek ebben mert nem merem kipróbálni :S?
2010. febr. 15. 19:33
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
Én is parázok xD barátaim állandóan azzal szívatnak hogy ő majd kimondja éjfélkor meg ilyenek... parás vagyok..de ez lehetetlen xD gondolj már bele kimondasz 1 nevet és előjön?? a tükörből?? hát ez vicces :D nézd meg a videót youtube-on xDDD
2010. okt. 27. 15:22
 12/37 anonim ***** válasza:

hehe. és ki tudja hánynak sikerült már, csak nem tudják leírni mert halottak dx

amúgy is benne van a legendában hogy az ártatlanokat nem bántja.

2011. máj. 13. 13:57
 13/37 anonim válasza:

Nem elég ha csak úgy odaállsz a tükör elé 3 barátnőddel és röhögcsélve elmondjátok 3-szor a nevét, azzal, hogy "Áááh hülyeség az egész, de azért próbáljuk meg, jól szórakozunk majd!"

Ha azt akarod, hogy valami sikerüljön, akkor hinned is kell benne...

2011. aug. 7. 23:15
 14/37 anonim válasza:
Ja, és ha lehet akkor egyedül csináld!
2011. aug. 7. 23:16
 15/37 anonim válasza:
Hátén nemtudom h létezik e.. tegnap megprobáltam.. 1ik gyertya fény eloltodott ez mitis jelent?:o
2011. aug. 18. 11:53
 16/37 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy sikerüljön ezekre van szükséged:

egy SÖTÉT szoba

egy gyertya a szoba bármely pontján elhelyezve

egy töretlen tükörre

és igaz.nem az kell hozzá hogy 3 viháncoló tinicske elröhögje hogy próbáljuk ki milyen jó már úgy sem lesz semmi.Akkor próbáld meg ha hiszed is.De előtte alaposan gondold végig.Kitudja mennyinek sikerült már.Csak nem mondják mert meghaltak.

2011. aug. 18. 21:02
 17/37 anonim ***** válasza:
Ja, és azokat akik nem öltek még soha, még egy legyet se, még véletlenül sem,azokat nem bántja, csak azokat, akik bármikor is öltek, akár véletlenül is.akik nem, azoknak csak megjelenik aztán el is megy.De ha mégis, akkor vagy kikarmolja a szemed, vagy addig kerget, míg meg nem halsz.
2011. aug. 18. 21:04
 18/37 anonim válasza:
Hát...:) remélem szerencsével jár aki megpróbálja :)én hiszek benne..nagyon érdekel a téma.. egyszer majd kipróbálom olyan napon mikor már úgy is mind1 mitörénik velem...:) remélem majd sikerül...:) amúgy ha meg meghalna valaki .. (nem lenne túl jó dolog) gondoljon arra.. hogy milyen nagy "megtiszteltetés" hogy ő látta Bloody Maryt :)
2011. okt. 16. 08:47
 19/37 anonim válasza:
hazugság de az egyik haverom ki probálta azt mondta hogy csak egy folt jelent meg ez lehet igaz de bloody mary az csak koktél vodka,paradicsom lé,bors,só enyi hahaha
2012. febr. 17. 21:37
 20/37 anonim válasza:
meg elfelejtettem irni hogy ez hülyeség gondolj bele meg halok azt tükörben élek azt 3 sziora löjövök nem parancsal vagy hangal müködöm xd
2012. febr. 29. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!