Létezik olyan, hoyg szellemnek legyen telefonszáma? Igaz, hogy tudok átjárót csinálni? Bloody Mary történetei igazak?
Há' má' hogy ne lene igaz! xD Neked még egy osztálytársadat se vitték el a szellemek?
Barta Csabi az utcánkban lakott. A haverjai heccelésére elhatározta, hogy megcsinálja a Bloody Mary-s dolgot. Éjfélkor felállított egy tükröt körbe gyertyákkal, megnyitotta az elátkozott internetes oldalt, benyomta az elátkozott videókazettát, a TV-t a késő esti csatornára állította, és roppant hülyén érezt magát amikor nem történt semmi.
Másnap kiderült hogy rossz számot tárcsázott. A szünetben a WC-ben kipróbálta a mobilján az igazit. A kezében egy félig megevett Túró Rudival találtak rá, amivel azt írta a falra hogy "vér...vér...vér..."
Kovács néni magányosan élt. Valószínűleg észre se vette hogy az egyik tükröt takarítás közben szembe állította az ablakkal, míg meg nem jelent a halott férje. Kovács néni gyorsan cselekedett: jelentkezett a Balázs sóba.
Oktán Tibor nem hitt a szellemekben. Azt mondta, hogy aki a 20. században ilyen babonákban hisz, az vagy ütődött vagy alapból hülye. Méltó büntetéseként másnap megbüntette a BKV-ellenőr és egy kukásautó ráhajtott a lábára, így szemléltetve mi lesz azzal aki ujjat húz a szellemvilággal.
Húúúúúúúú....
igen igen létezik !de ahoz a megfelelő telefonszámot kell felhívni !pl mi már próbáltunk eggyet és elég fura hangok voltak !szám : 0640666666 NE próbáld ki !ismétlem NE próbáld ki !!!A MÁSIK EZ :0680222111 JOBBAN TENNÉD HOGYHA EZT SEM PRÓBÁLNÁD KI !az átjárósat nem toom még nem próbáltam
ha érdekel bloody mary-ről minden akkor írd meg hogy érdekelne ide ! én már 2 éve foglalkozom vele !és mindent letudok rólla írni ! róla a családjáról az életéről az otthoonáról !
akkor az utolsónak:)
el mesélnéd nekem itt vagy esetleg privátban hogyan lehett meg idézni mert én már meg idéztem de nem történt semi:D
Ja és meséld aztis el nekem hogyan szolgálhatom őt....ugy hogy emberi áldozatokat vigyek neki hogy azokat ölje meg mind a filmben:D
Na tehát...a 0640666666 nem létezik,kipróbáltam a 0680222111 pedig egy fax szám ami csörög es zörög majd 40 másodperc után lerakja magát,ki lehet próbalni. Ez a tükrös-ablakos dolog pedig egy óriási nagy hülyeség...ha vannak is szellemek biztos hogy nem egy tükör és egy ablak egymással szemben való felállításával jelennek meg. a Bloody Mary pedig igen létezett egy Mary nevű lány akit boszorkányságért elítéltek,majd kivégeztek és ebből terjedt el a legenda de semmi értelme az egésznek,minden módszert próbáltam már, EGYIK SEM MŰKÖDIK.
xxxx
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!