A nővérem nem tudja feldolgozni azt, hogy a brátja 9 év után elhagyta. Depis? Bővebben lent!
Részvétem, ez nagyon nehéz szituáció. Igen, sajnos ha az ember világa alapjaiban rendül meg, kicsúszik a talaj a lába alól, akkor nem gyors menet ebből talpra állni. Velem nem történt ehhez fogható tragédia, de mégis depressziós lettem és már nagyon sok éve szenvedek tőle. Gyógyszert is szedek, terápiára is járok heti2x, de néha úgy érzem az egész nem ér lótúrót sem. Viszont ez nem így van. Számít. Rengeteget. Csak ez egy elég lassú folyamat. Nekem is sokszor van étvágytalanságom, ez a dolog kellemetlen velejárója tud lenni, de muszáj enni inni, ezt remélem a tesód is tudja.
Egyébként... 18 éves és 9 éves kapcsolat? azért nekem ez így egy kicsit sántít. Mindenesetre azt veszem alapul, hogy igazat írsz, mert ezzel egyikünk se veszít semmit. Fel fog épülni a nővéred. Ennyi támogatás mellett, ha benne is megvan a szándék, akkor biztos összejön. Csak nem máról holnapra sajnos. Kitartás! Ez a legfontosabb.
És egyébként tényleg semmi javulást nem láttok rajta? egyáltalán? Még apróságok terén sem? Sulival hogy van? Elvégezte?
#7es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!