Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A nővérem nem tudja feldolgozn...

A nővérem nem tudja feldolgozni azt, hogy a brátja 9 év után elhagyta. Depis? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Vittük Pszichológushoz az se segített,orvoshoz is az is írt fel nyugtatót,a nyugtató se segített,profi Pszichológushoz is vittük nem segített,nyugtató zene se.. Nem segít semmi rajta,egy éve próbáljuk a Pszichológus,orvost,gyógyszert,nyugtató zenét,nem segít rajta semmi... Mit tudtok ajánlani? :(

2015. febr. 13. 12:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Leírok mindent róla: Neve: Szilágyi Miranda Kor:18 Depressziós lett! Alig akar enni,inni.. Brutálisan le van fogyva,1 éve alig eszik,iszik!!! Pszichológus azt mondja 2-3 év mire teljesen felépül ebből a depresszióból.. (De mi? 2-3 évig alig fog enni,inni? :c)Kéne neki egy lelki társ akkor mindig ott van mellette nyugtatja,vigasztalja a nehéz napokon! Kép Mirandáról: [link]
2015. febr. 13. 16:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Részvétem, ez nagyon nehéz szituáció. Igen, sajnos ha az ember világa alapjaiban rendül meg, kicsúszik a talaj a lába alól, akkor nem gyors menet ebből talpra állni. Velem nem történt ehhez fogható tragédia, de mégis depressziós lettem és már nagyon sok éve szenvedek tőle. Gyógyszert is szedek, terápiára is járok heti2x, de néha úgy érzem az egész nem ér lótúrót sem. Viszont ez nem így van. Számít. Rengeteget. Csak ez egy elég lassú folyamat. Nekem is sokszor van étvágytalanságom, ez a dolog kellemetlen velejárója tud lenni, de muszáj enni inni, ezt remélem a tesód is tudja.

Egyébként... 18 éves és 9 éves kapcsolat? azért nekem ez így egy kicsit sántít. Mindenesetre azt veszem alapul, hogy igazat írsz, mert ezzel egyikünk se veszít semmit. Fel fog épülni a nővéred. Ennyi támogatás mellett, ha benne is megvan a szándék, akkor biztos összejön. Csak nem máról holnapra sajnos. Kitartás! Ez a legfontosabb.

És egyébként tényleg semmi javulást nem láttok rajta? egyáltalán? Még apróságok terén sem? Sulival hogy van? Elvégezte?

#7es voltam

2015. febr. 13. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!