Egyik ismerősöm elhagyta a párját, aki öngyilkos lett. Szerintetek ezt hogy lehet feldolgozni?
A lány nagyon fiatal nem tudom pontosan, 17-18 a srác pedig 2o-22 volt, tehát előtte is ott volt az élet. Nagyon boldogok voltak, de valamiért (részleteket nem tudok) a lány szakított a sráccal, korrektül, nem megcsalás, ilyenek...a srác két nap múlva öngyilkos lett, azt mondta a szerelme nélkül nem élet az élet...
A lányt azóta nem láttam, de elképzelni sem tudom, hogy tudja ezt a dolgot feldolgozni...:(
Én is majdnem öngyilkos lettem, az exem le se sz@rta. Egy másik ismerősömmel ugyanez a helyzet.
Ha lett volna reális okuk szakítani, a srác fel tudja dolgozni és nem lesz öngyilkos. A csaj meg remélem soha nem heveri ki.
Ez nem így van...én nem védem a csajt sem, és nagyon sajnálom a srácot is, mert valóban mindenki azt hitte Róluk, hogy örökké együtt lesznek. Biztosan nagy fordulat volt ez a srácnak, nem tudta feldolgozni.
A lányt meg érdekelte a srác...most már késő bánat, de ott van, tartja a hátát, nem futamodott meg.
Szerintem nem kellene ítélkezni, biztosan nem könnyű...
"A csaj meg remélem soha nem heveri ki." Azt várnád tőle 17 évesen hogy kötelezze el magát valaki mellett aki ilyen szinten labilis volt idegileg?
Nem a csaj hibája .. szerelmet kizsarolni nem lehet senkiből ...
Nem értek egyet az előttem szólóval.Attól hogy valakivel szakítunk attól még nem kell a másiknak öngyilkosnak lennie:S És mi az hogy reméled sosem heveri ki?Te szakítottál már valakivel?ÉS ha az is öngyi lett volna????
Nem a csaj tehet róla...Én is szakítottam nemrég egy 3éves kapcsolatból mert már nem éreztem iránta azt amit kellet volna.Korrektul szakítottunk és kész...attól ég nem én lennék a hibás ha öngyi lett volna.
nem hiszem, hogy a lány hibás lenne. (persze ő tuti azt érzi, hogy igen)
valszeg a srác labilis lelkű lehetett, kellett neki egy jó ok.
szomorú, hogy ilyen történik.
sajnálom minden érintettjét az ügynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!