Szerintetek mi a kétségtelenül legnagyobb vívmány a 3. évezredben? Mert már abban járunk.
Igen,a face nem rossz,de lehet már felfedezték a múlt ezredben,csak most terjedt el igazán ...
Hát persze csak 14 év telt el, de eddig ? Az ezred végére el se tudjuk képzelni mi mindent valósithat meg az emberiség ! Ezer éve Szent István király volt,és ijjal lőttek,a" Föld lapos volt,az égen lámpások.világítottak az utazóknak," stb....
Szerintem Star Trek,vagy Star Wars....a valóságban...
A 4. tetszik,ez kétségtelen ! Egyébként én az Internetre gondolok,mert az élővilágban minden közösség annál fejlettebb,minél jobb,tökéletesebb köztük a kommunikáció. Ez az embernél felér egy evolúciós ugrással,mert már most,alig több mint évtizede,rengeteg fejlődést hozott,és mi emberek olyan sokat tanulhatunk egymástól,amire eddig lehetőség nem volt,és ezt viszonylag könnyen élerhetően.
Van valakinek más tippje ? Amire nem gondoltam ? Kérlek írjátok meg,kíváncsian várom.
Tehát:
Az internetet már az 'előző évezredben' feltalálták.
Valamint nem tart aokból pár kapcsolót lenyomni, és már nincs is net.
- Szeletelt kenyér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!