Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mai világ vs retro világ...

Mai világ vs retro világ vívmányai?

Figyelt kérdés

A mai korok vívmányai elbutítják az embereket. Tükörben fényképezkedés, fenék fotózás, bikini alá fotózás (a média RTL azt mondja, ez most a menő), szájban víz öblögetés. Mellesleg, a mai játékok sokkal brutálisabbak a grafikái miatt.

A retro világ sokkal értelmesebb volt, mint a mostani el*ott kis ketyere világ. Lapos tv, minek az, egy normális tv semmire való? Minek az okostelefon? Átvilágítani vele a szomszéd házába, éppen mit csinál?

2014. máj. 17. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:

A tükörben fényképezés nem a mai kor vívmánya, hanem egy viselkedési forma. Szájban víz öblögetés? Azzal meg mi a csuda baj van?

Hogy mire való az okostelefon? Elmondok rá egy konkrét példát.

Haza akartam utazni Koppenhágából. A repülőm átszállásos volt Frankfurtban. Koppenhágából egy órát késett a gép, be is mondták, hogy nem indul időben, így nem fogom elérni a csatlakozást Frankfurtban, és ott ragadok (már jártam így, nem egy leányálom!!). Negyedórám volt rá, hogy kitaláljam, hogyan jutok haza, reggel dolgozni kellett mennem.

Az okostelefonomon keresztül megnyitottam a WizzAir honlapját, és bankkártyával vettem egy jegyet másnapra. Ha nincs nálam a telefonom, nem tudtam volna másnap hazamenni, mert nem tudtam volna internethez jutni.

2014. máj. 17. 23:36
 2/10 A kérdező kommentje:

A szájban víz öblögetés: Amikor tekerik a szájukat, közben meg két ujjukat a szájuk elé teszik, mint az éjjel-nappal budapest-ben.

Semmi szükség az okostelefonra, meg beszélő lapos tv-kre.

2014. máj. 18. 00:15
 3/10 A kérdező kommentje:

Én teszek egy próbát. Én maradok a virtuális 70-es, 80-as éveknél. Nem lesz okostelefonom, lapos tv-m, beszélő robotom (a jövőben persze), nem nézem a meztelen fenekeket a tv-kben, ahogy ütik egymást, ahogy köpdösik egymást, nem fogom magam fényképezni a tükörben. Nem kell 50 db HD csatorna egyben.

És megnézzük majd, hogy a jövőben az emberek miként fognak megváltozni (kényelem, virtuális szex, robotokkal szexelés, robot kiszolgálás, (emberekből kyborg-félig robot, félig ember lesz), szemben a virtuális 70-es, 80-as évek értékeivel.

2014. máj. 18. 00:29
 4/10 A kérdező kommentje:

De az emberekbe muszáj lesz beültetni a chip-et. Immunrendszer erősítő, rákmegelőző rendszerre hivatkoznak majd.

Ahogy a fekete doboz is kötelező volt a tv-hez, mert, ha nincs, nem nézhetsz tv adókat, mert megszüntek a földi adók.

2014. máj. 18. 00:33
 5/10 A kérdező kommentje:

A fiatalok mennek az éjjel-nappal budapest után. Ugyanúgy öltözködnek, viselkednek, menőn, trendin.

Ha valaki nem úgy öltözködik, mint ők, azt kinevetik, a másikat, szint így kiközösítik, mert a másiknak is okostelefonnak meg laptopnak kell meg lennie minimum, és már úgy a menő.

És ez nem csak a szülő hibája (mert mindenki a szülőre fogja), a médiáé is. Hogy ilyen poshadvány műsorokat, meg lánynak látszó fiú énekeseket gyártanak.

2014. máj. 18. 02:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Éjjel-nappalosokat mindet a Dunába taszítanám. Sz*ros seggű any*tokat. Az rtl azt állította, minőségi műsorokat gyárt és vetít, meglátszik.
2014. máj. 18. 03:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Részeg voltál, vagy alapból hozod ezt a figurát?
2014. máj. 18. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a technológiai vívmányoknak semmi köze ahhoz, ahogy ma egyes emberek viselkednek. Akinek nincs esze, annak tökmindegy, hogy egy zenittel fotózza magát a tükörben, vagy egy okostelefonnal.

Viszont ott az LCD monitor. Sokkal kevesebb helyet foglal el az asztalon, könnyebb, és ráadásul szemkímélőbb is. Nem értem, ez miért hátrány. Az okostelefonoknak sem az az értelme, hogy Pistike vagy Katika engribördzözzön rajta, erre kaptál egy jó példát.

A játékok brutalitása megint egy érdekes dolog. Oldalakat lehetne megtölteni por és kontra, de az biztos, hogy nem a grafika miatt lesz brutális a játék.

2014. máj. 18. 09:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Te kevered a szezont a fazonnal.

Meztelen seggeket mutattak a tévében a nyolcvanas évek nagyméretű tévéiben is, este tizenegy után.

Én nem nézem az Éjjel Nappal Budapestet, így fogalmam sincs arról, hogy miket írsz :) Akkor melyikünk is nézi a romboló műsorokat? :) Te a régi tévéden, vagy én a laposképernyősön? :)

De egyébként nem kötelező megvenned az új fejlesztésű termékeket.

2014. máj. 18. 10:55
 10/10 anonim ***** válasza:

"Én maradok a virtuális 70-es, 80-as éveknél."

A dédanyám a 70-es években mindig mondogatta a nagyanyámnak, hogy mi a csudának mosógép, amikor a teknyőben ezerszer jobban ki lehet mosni! Minek nyúzzák azt a rémes magnót (akkor még szalagos magnója volt a szüleimnek), amikor a legjobb szórakozás kukoricaszemezéskor népdalokat énekelni :)

Szóval a 70-es és 80-as éveket is romlásnak tartotta valaki ;) Így maradj abban a "fertőben" :D

2014. máj. 18. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!