Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiúnak a nadrágjába valami keményet érzek úgy hogy rajta fekszek, akkor kétségtelenül áll neki?
Figyelt kérdés
nincs sok tapasztalatom, de most amikor a barátomon feküdtem és csókolóztunk éreztem valami keményet a nadrágjában. az akkor az volt? vagy más is lehetett?2013. márc. 24. 00:44
2/10 anonim válasza:
lehet az egyik heréje rugdalódzott h ki akar jönni
4/10 anonim válasza:
Szerintem a multifunkcionális csavarhúzóját érezhetted meg... na de most komolyan, szerinted mi volt az, biztos hogy nem egy svájci, multifunkcionális 20x0,02x0,1-es multifunkcionális all-in-one csarahúzó.
7/10 anonim válasza:
Haverom ott tartja a piát h az anyja ne vegye észre mikor elmegy bulizni. De kétlem, hogy az a pia lett volna. Inkább csak felállt neki, de nyugi ahogy elmentél két percre rá már könnyített magán és puha lett...
8/10 anonim válasza:
Lehet... :D Legközelebb kérdezz rá! Izgi, nem? :D
9/10 anonim válasza:
ha duncan mcleodnak hívják a srácot,akkor az egy kard markolat volt.
10/10 Mókusgyilkos válasza:
az csak a flash gordon lézerpisztolya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!