Milyen órát ajánlanátok?
Eddig egy Timex T49778-asom volt, teljes mértékben meg voltam vele elégedve, viszont szeretnék egy újat, ha lehet hasonlót kinézetre.
Gondolkodtam pár automata órán, pl. Swatch Sistem Black vagy Fossil Nate Twist is, de még nem döntöttem...
A Fossil nem automata.. Az egy "hülyítés". Az egy quartz óra. A Swatch órákat nem nagyon ismerem, de így kicsit utána néztem, és ezt sem ajánlom. Persze, ha divat órára fáj a fogad, akkor a Fossilt-t egy picikét strapabíróbb kivitelnek mondják. Személy szerint nem nagyon kedvelem ezeket az órákat, inkább egy Seiko 5 automata szériás karórát ajánlanék. Minőségibb, az biztos.
Remélem tudtam segíteni!
" inkább egy Seiko 5 automata szériás karórát ajánlanék"
Az nekem is volt, nagyon jó óra volt.
Azóta egy órásmester azt mondta, hogy a maiak már nem ugyanazok, olcsóbb kínai mechanikát szerelnek bele és sokat romlott a pontosságuk meg az élettartamuk is.
Lehet, hogy nincs igaza, de órásként talán hozzáértőbb nálam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!