Milyen órát ajánlanátok 100-200ezer forint között egy nőnek?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek az órákhoz.
25/N
2014. nov. 22. 17:54
2/14 anonim válasza:
Nekem ilyen árkategóriában van Seiko-m, csak férfiben. Én ezt a márkát kavaslom. A szerkezet kifogástalan és az anyag is tökéletes. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Ahogy néztem, nőiben is vannak.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem ilyen divatórát szeretnék mint a Michael Kors.
A Seikot megnézem, köszi.
2014. nov. 23. 08:14
4/14 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor minek akarsz egy spéci órát, ami kb a bolygóegyüttállásokat is mutatja? Kihasználnád a tudását? Én kétlem. A pillanatnyi időn kívül semmi másra nem használnád (abból ítélve, hogy nem értesz hozzá), tehát tényleg baromi felesleges 50ezer felett nézelődnöd.
5/14 A kérdező kommentje:
Attol mert egy ora 50 ezer ft felett van meg ugyanugy az idot mutatja.
Esetleg hasznos valaszt is tudsz adni?
2014. nov. 25. 20:43
6/14 anonim válasza:
Csak a különbésg az 50 ezer és a 200 forintos óra között pont az, amit te baromira nem fogsz kihasználni. Innentől, ha a válaszom szerinted nem hasznos, az nem az én hibám.
7/14 A kérdező kommentje:
A kulonbseg a minosege, es nekem ez szamit.
2014. nov. 27. 16:03
8/14 anonim válasza:
Ugyanannak a gyártónak az 50 és a 200 ezer forintos órája között nincsen minőségbeli, csak tudásbeli különbség. Idióta.
9/14 A kérdező kommentje:
Koszonom nagyokos. :)
2014. nov. 27. 16:47
10/14 anonim válasza:
Miért ne lenne gyártón belül minőségi különbség? Az egyik mondjuk nemesacélból van, a másik mondjuk meg fehéraranyból, vagy aranyból, esetleg gyémánt berakással (akkor már nem 200) és máris sokkal drágább.
Ne irigykedj 72%-os. Nem idióta a kérdező.
#3-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!