Milyen órát ajánlanátok 100-200ezer forint között egy nőnek?
Figyelt kérdés
Nem igazán értek az órákhoz.
25/N
2014. nov. 22. 17:54
11/14 anonim válasza:
Na és mit fogsz választani, Kérdező? :)
(3#as)
12/14 A kérdező kommentje:
Certina, Tissot orakat nezegettem meg. Egyelore nem tudok meg valasztani. :)
2014. nov. 27. 18:57
13/14 anonim válasza:
Bocs, ezek alapján nem azonos a minőségről alkotott képünk. Számomra nem az alapanyag határozza meg az adott eszköz minőségét. Atótl nem lesz valami minőségibb, hogy színaranyból van, vagy gyémánttal rakják tele. Attól csak drágább lesz, de nem minőségibb. "nagyokos". Arról meg szokjatok már le, hogy mindenkit irigynek tituláltok, aki nem osztja az adott kérdező véleményét. Mire legyek irigy? Hogy megengedhet magának egy 200ezer forintos órát? Erre nem vagyok irigy, pénzt nem irigylek senkitől sem, mert hála Istennek nincsenek anyagi problémáim.
14/14 A kérdező kommentje:
Semmi baj, hogy nem osztod a velemenyemet, csak en nem a velemenyedre voltam kivancsi. Hanem konkret ora markat vatam volna. De legyszives ne irj ide tobbet mert erdemben nem tudsz hozzaszolni. Semmi gond nincs amugy, te vegyel 50ezer ftert orat, neked az is megfelel. En meg veszek 200ezerert. Na puszi. :)
2014. nov. 27. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!