Ajánlanátok hasleszorító-övet szülés utánra, amit esetlegesen császáros is tud viselhet? Olyat keresek, amit boltban nézhetek meg és elég pár órát viselni.
Nekem ilyen volt (tépőzáras):
De, hogy őszinte legyek, nem sokat volt rajtam, nem valami kényelmes, legalábbis pár óra után, meg nem is tudom, hogy igazából volt/van-e értelme.
Én is császár után próbáltam, a heget nem nyomta, meg semmi ilyesmi, csak ülésnél egy idő után olyan, mintha egy szoros nadrágban próbálnál ücsörögni egész nap.
Ja, és ennek kb. a feléért vettem annó egy bababoltban (3 éve), nem tudom, hogy azóta ennyire felment-e az ára, de ennyit szerintem nem ér, nem olyan hasznos találmány, legalábbis így utólag azt gondolom, fölösleges volt.
Köszönöm első válaszadó, hogy megosztottad velem a tapasztalatod. És köszönöm a második válaszadónak a tippet! Második babót várjuk, és az első után maradt kicsi hasam, és előre bukott a méhem, ettem és úgy felpuffadtam, mintha 3 hónapos terhes lennék... Igen, nekem 3hósan szépen látszott a pocim, mindkét várandósságomnál. Szeretnék most mindent megtenni, hogy ne súlyosbodjon a hasam kinézete... Tudom, olyan nem lesz, mint tini koromban, de amit lehet, megtennék.
Kettes válaszadó! Császár után a hasizom megrongálódik? Vagy ha a császárseb begyógyult, mozoghatok rá (kicsi hasazásra gondolok)?
Nekem már vannak csíkjaim, a köldök körül, mint valami hullámosan rajzolt napsugarak... Ezt tudom nem úszom meg. Viszont, ha császároznak (farosnak tűnik a picim, 35.hét), és begyógyult a seb, szeretnék tornázni a hasamra. Remélem nem feleslegesen. Ismeretségi körömben van, akinek nagyon szétvágták a hasizmát, bármit csinál nem használ neki...
Annak örülnék, ha hüvelyi úton szülhetnék, mert iszonyatosan félek a császártól és következményeitől.
Még egyszer köszönöm a nehezék hasra tippet, kifogom próbálni! Ha császáros leszek, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!