Mi a véleményetek a szülés utáni hasleszorító pántról?
Figyelt kérdés
Aki használt ilyet, mi a véleménye róla? Hallottam már ilyet is, olyat is. Nehéz dönteni. Segítsetek2014. máj. 18. 12:09
1/6 anonim válasza:
Próbáltam feltenni, de egyszerűen nem bírtam, de nem tudom elmagyarázni milyen érzés volt, egyszerűen nem volt kényelmes, szorított.
2/6 anonim válasza:
Elég kényelmetlen,tényleg! Leülni nem tudtam benne,csak akkor tettem fel,ha mentünk valahová sétálva,tehát nem sokszor pici babával.Most meg már nem hordom,szóval nem sokat ért.Hasam még mindig van egy pici.
3/6 anonim válasza:
Nekem volt/van mind a kettő terhességem után használtam, tépőzáras volt tehát én tudtam szabályozni, hogy hogy kényelmes ja és rugalmas anyagú. Nagyon hamar lement a hasam, hogy ettől vagy genetika passz, naponta pár órát használtam.
Most is fogom :)
4/6 anonim válasza:
Próbáltam, elég szörnyű volt. Olyan fura volt, mh a beleimet nyomta volna.
Kben meg mindenhol azt olvasni, h nem ajánlják, m így nem dolgoznak az izmok.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Van még pár hetem, majd meglátjuk mi lesz. Dokimat is megkérdezem.
2014. máj. 19. 08:27
6/6 anonim válasza:
Szia!
Ikreket szültem februárban császárral. Lányok 51 centisek és 3100 g és 3080 g-ok voltak. Nekem eléggé lógott a hasam. Nekem nagyon sokat segített a haskötő. Kb 2 hét alatt lement a hasam. Egy nagyon pici maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!