Mi történt a jó és érdekes kérdésekkel?
Pár éve még ha valaki idenézett, tökre izgalmas témák voltak feldobva.
Mára viszont alig akad itt valami, a többi meg csak humortalan trollkodás.
Maradt esetleg még fórum, ahol akadnak normális emberek, normális kérdésekkel földönkívüli témában?
Az egyéb kérdésekbe? Ahm...valaki nagyon hüle volt. Nem baj, akkor felteszem újra. :)
Köszi, hogy jelezted, mert nem vettem volna észre. :D
Te azt mondtad humor, de ez az egyéb kérdések. :) Mondjuk szerintem a kulcsszavak eléggé egyértelműek...de hát na. :D
Ahm...amúgy te egy modi vagy?
Kérdezőkém mondd, te egyáltalán meg tudod különböztetni egymástól a válaszolókat?
Merthogy szerintem nem annak szólogatsz be, akinek szeretnél. :-DDD
:D Szerintem valamit elnéztél. Eddig kb. mindenkinek rögtön a válasza után írtam a válaszom. :) Tehát ahhoz szóltam, aki írta. Esetleg lesdd meg újra.
De nem tudom, mi volt ebben a beszólogatás. :O
óóó...valami bíííppfej megint törölte a kérdést :(
Erre már tényleg nem lehet mást mondani. Kicsit szomorú meg minden.
De akkor ide írom, ami még megvolt:
-Legoman:
Valahogy úgy. Viszont elég nehéz ignorálni. De a privi tényleg jó megoldás (akkor meg nem tud más reagálni rá, talán az a hátulütője).
Ellenben kizártnak tartom, hogy valaha is ki lesznek tiltva. Az nem lenne egyszerű se, stb.
-Ana Van Der Val:
Erre már...nem is tudok mit mondani...kicsit elszállt veled a...csészealj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!