Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi történt a jó és érdekes...

Mi történt a jó és érdekes kérdésekkel?

Figyelt kérdés

Pár éve még ha valaki idenézett, tökre izgalmas témák voltak feldobva.

Mára viszont alig akad itt valami, a többi meg csak humortalan trollkodás.

Maradt esetleg még fórum, ahol akadnak normális emberek, normális kérdésekkel földönkívüli témában?

2014. dec. 18. 22:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
83%
9-es Válaszoló vagyok! Kedves 10-es,azta,most mindenki a máját fogja hogy le ne szakadjon *. * Csak a % egyezik, ne keverjetek vele össze :D Ilyen favicceket,....sírjak vagy nevessek? De ezen a kategórián kívül, valaki nevetni tudott ezen? :P
2014. dec. 19. 09:40
 12/28 Shai-Hulud ***** válasza:

11-eske, melyik bal lábaddal keltél fel? :-D

Keep smiling, please! Mindjárt itt a boldog újév!

[link]

2014. dec. 19. 09:51
 13/28 anonim ***** válasza:
Nem bal lábbal keltem fel, és nem szándékom megsérteni téged! :) De a humor kategóriában lenne jó próbára tenni magadat. Én nem foglalkozom az ufókkal, de jogos az a felháborodás a kérdések íróitól, hisz az a fajta poén amit írtál annyira felesleges ide. Ők azon felül hogy hisznek az ufókban, szeretnek foglalkozni a témával, beszélgetni. Ha hülyeség ha nem ezt el kell fogadni, még ha vicces is más szemléletében! Azok az emberek, sem hülyék akik az élet egy másik korszakát képzelik el másképp mint a tudósok, pl egyiptomi kultúra, vagy pl ősi népek élete. Csak őket nem ilyen könnyű szivatni :)
2014. dec. 19. 10:14
 14/28 Shai-Hulud ***** válasza:
33%

Bocs, de éppen te sértődsz... Amit írtam, azt nem kell a szívedre venni, csak humornak szántam.

Próbáld te is a dolog groteszk oldalát látni, és nem komolyan venni azt, amit nem kell.

Akár léteznek idegenek, akár nem, akár járnak köztünk, akár nem, a humor az csak humor. Nem azt vitattam, hogy mi az igazság, mert azt én sem tudom.

Egyszerűen csak kisarkítottam azt a viselkedésformát, amely jellemző erre a kérdéscsoportra.

A "válasz" pedig, amit oda írtam ez volt: "A tudomány mai álláspontja szerint tudja a fene. De ha igen, akkor sem." Ugye nem akarod ezt bármilyen irányban történő állásfoglalásnak értelmezni???

(A szomorú az, hogy ezt így le kell írni, és még így sem vagyok biztos benne, hogy megérted... Sajnálom.)

2014. dec. 19. 10:41
 15/28 anonim ***** válasza:
65%
Pedig a humor az egyik legjobb dolog a világon.!
2014. dec. 19. 10:59
 16/28 A kérdező kommentje:

"Mit értesz jó és érdekes kérdés alatt? Az ilyen kérdéseket:"

Ezeket max. 80-as IQ alatt esnek a jó kérdés kategóriába. Az, hogy szerinted ezek azok, gyönyörűen minősít.

"Pedig a humor az egyik legjobb dolog a világon.!"

Milyen kár, hogy eddig senkinek semmi vicces nem jutott az eszébe.

2014. dec. 19. 12:04
 17/28 A kérdező kommentje:
*Ezek, "et" nélkül
2014. dec. 19. 12:05
 18/28 anonim válasza:
Unalmas vagy nagyon, a kérdésed is béna.
2014. dec. 19. 13:24
 19/28 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem kell megsértődni. :) Inkább nem kell próbálkozni a humorizálással, ha egyszer nem megy. Ez van. ;)
2014. dec. 19. 13:28
 20/28 anonim válasza:
Na legalább a kérdésed oda került, ahová való, veled együtt.
2014. dec. 19. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!