Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez mi volt? Kezdek félni O. O

Ez mi volt? Kezdek félni O. O

Figyelt kérdés

Szombat éjszaka amikor aludni készültem, valami megsimogatta a hasamat, féltem mert pont előtte néztem szellemes műsort, és tuti nem képzeltem, mert még ki is nyitottam a szememet és mozdulatlanul maradtam. Senki nem volt rajtam kívül a szobában. Aztán tegnap este olyan volt mintha valaki lehúzta volna rólam félig a takarót. Szerintetek mi volt?

(Csak akkor írj, ha normálisan válaszol mert ez nem kamu!)

2010. febr. 1. 15:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Off: A Paranormal activity nagyon durva, remélem ilyenek tényleg nincsenek.

On: Lehet, hogy csak a film hatása alatt vagy. Előfordul.

2010. febr. 1. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyen hogy valaki lerántotta rólam a takarót este, és rámorditott valami fehér nő, meg ezen kívül volt még 3 "szellemes" élményem, ennek ellenére valahogy mégsem hiszek benne:D
2010. febr. 1. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocsi!

De én csak offolni tudok....de legalább vicceset!

Figyeljetek:

Ilyen velem is történt egyik évbe miután horrortörténeteket meséltek nekem...

A lényeg az volt hogy vége lett..elmentem aludni,és anyám lerántotta rólam a takarót,azthittem szellem volt!!XD

2010. febr. 1. 18:05
 14/16 A kérdező kommentje:
Én hiszek a szellemekbe :D
2010. febr. 1. 18:20
 15/16 anonim ***** válasza:
fehér nő???
2010. febr. 2. 08:28
 16/16 anonim ***** válasza:
jaja, fehér nő, szét volt fonnyadva az arca, eléggé beparáztam amikor megláttam, de egy másodperc és el is tűnt :D
2010. febr. 3. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!