Ez mi volt? Kezdek félni O. O
Szombat éjszaka amikor aludni készültem, valami megsimogatta a hasamat, féltem mert pont előtte néztem szellemes műsort, és tuti nem képzeltem, mert még ki is nyitottam a szememet és mozdulatlanul maradtam. Senki nem volt rajtam kívül a szobában. Aztán tegnap este olyan volt mintha valaki lehúzta volna rólam félig a takarót. Szerintetek mi volt?
(Csak akkor írj, ha normálisan válaszol mert ez nem kamu!)
láttad a Paranormal activity c. filmet?
na ez AZ volt!!
Ha nem kamu, akkor két dolgot tudok elképzelni:
1.) tényleg szellem volt, de ennek elég kicsi az esélye, szerintem nincsenek
2.) valamilyen idegi természetű betegséged van kialakulóban esetleg bevettél valami hallucinogén anyagot, és ez érzéki csalódást, fals érzeteket keltett benned
Másra nem igazán tudok gondolni, ha megismétlődik én inkább orvoshoz mennék mint szelleműzőhöz, bocsi!
Ráhangolódtál..
Elhiszem neked, tudom, nem kamu.
Olvass rá a "szellemet akarok idézni, hogy kell" kérdésre.
Ne félj, nem bántanak, de egy darabig jó lenne, ha nem aludnál egyedül...
Mielőtt elaludtál, nem hívtál valakit? Próbálj emlékezni...
milyen viszonyban voltatok vele?
Ez csak azért van, mert még mindig a gondolataidban van a film. Valóban nincs ott semmi abnormális, csak a képzeleted játszik veled:) Velem is nagyon sokszor előfordul, hogyha elalvás előtt nézek ilyesmi filmeket, vagy hallok ilyen történeteket, csak akkor nem fordul elő, hogyha mással vagyok.
Nem kell félned, időzítsd át máskorra az ilyen filmeket :)
hát ezen mondjuk jót röhögtem :D te sem lehetsz több 14-15nél.. :'D
nemkell bennük hinni. Anno én is lestem ilyeneket. De csak nagyon a film hatása alatt voltál. ennyi az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!