Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért élet-halál harc ez a...

Miért élet-halál harc ez a pontozgatás itt a gyakorin?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem pont ide illik a kérdés, de mivel ebben a témakörben láttam a hozzászólást, ezért itt írom ki. Az egyik kérdés válaszolói közül lepontoztak valakit (megjegyzem másnál semmilyen pontozás nem volt). Erre nem túl kulturáltan visszakérdezett, hogy miért, és mellébiggyesztette, hogy "Dögöljetek meg!"

Felháborító!

1. a kérdező értékelése nem is jelenik meg. (volt, hogy értékeltem, majd bejelentkezés nélkül néztem a kérdésemet, és nem látszott)

2. szerintem már sokan nem is nézik, hogy ki hány %-os, pont az ilyenek miatt, hogy értelmes válaszokra is lepontoznak

3. ez nem verseny, nincs semmi tétje, hogy milyen %-ot érsz el

stb....

2014. dec. 2. 14:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amúgy meg én sem nézem a százalékomat, mert az ezó és szerelem-szex trollkodásaimmalugyis lehúzom.
2014. dec. 2. 15:26
 12/14 A kérdező kommentje:

Tényleg bosszantó tud lenni, nem vitatom, de szerintem elég felnőttek vagyunk, hogy tudjuk a válaszainkat megválogatni, és nem így visszaszólni.

Én legalábbis arra tanítom a gyerekemet, ha valaki megbántja, kritizálja nem kell vele ugyanúgy viselkedni, visszaszólni valami csúnyát. Persze nem ugyanaz a szitu, de éppen az önuralom az, ami a felnőttet jellemzi.

2014. dec. 2. 15:28
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Nekem az a kedvencem, amikor van egy ilyen kérdés, hogy "hogy nevezzem a gyerekem, Józsi vagy Pisti" mondjuk 10-esn azt válaszolják, hogy legyen Pisti, de a 10-ből az egyik 20%-ot, a másik 80-at, a harmadik 50-et ér el ezzel a válasszal... Miért?? :D Ti ezt értitek? Egyébként nem szabad(na) kiakadni ezen, de pont a napokban volt nekem is hasonló élményem, hogy válaszoltam egy kérdésre, tudtam, hogy amit írok az úgy van, és 0%-os lettem... :) picit azért bosszantott.
2014. dec. 2. 15:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

1.épp ez a gond, hogy nem a kérdező értékel!

volt olyan, hogy a kérdező elfogadta a válaszom és meg is köszönte, később látom hogy 41%-ban hasznos a válaszom!kinek?!

egy idegennek mi köze a kettőnk komunikációjához?!

2. van egy tag, aki majdnem jogász színtű válaszokat ad, jogi fórumokon is kb. ugyanazokat mondják, utánanéztem...

na ő alig 40%-ban ad jó válaszokat a gyk tegok szerint...

Ez normális?! NEM!

3. ha vállalod a neved, a neved alapján fognak lepontozni!

2014. dec. 14. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!