Gáz ha13 év esen még mindig mintás fecskét hordok?
Figyelt kérdés
az öccsém(11F)rávett hogy olyat hordjak,mint ő,azt nem tom már hogy csinálta,de már csak olyanok vannak a szekrényemben is,de lassan kezdek hozzászokni újra ezekhez,cikiznek állandóan a suliban a többiek miatta2010. jan. 25. 15:47
1/8 anonim válasza:
Van akinek meg akarod mutogatni az alsódat? mert ha nem akkor nem gáz... különben meg mások véleménye mint a segglyuk, mindenkinek van de nem érdekel a másiké
2/8 anonim válasza:
Én 24 vagyok és még mindig "fecske" alsógatyát hordok. Télen a boxerban belefagyna a lomposba a pisa :D különben is sokkal kényelmesebb. Akinek nem tetszik, nyasgem :D
3/8 anonim válasza:
Szerintem sem ciki! Az én párom 19 és néha ő is fecskét hord, az ő állítása szerint is kényelmesebb. Nincs ezzel semmi gond.
4/8 anonim válasza:
én meg láttam már fecskét, meg gólyát is . :O most ez ciki?
noorbyyy
5/8 A kérdező kommentje:
de én mintásakat hordok(maci,pókember,supermen,autós,repülős,stb)
2010. jan. 25. 16:43
6/8 A kérdező kommentje:
és szeretem kiverni néha a fiú wcben a p×××××et...
2010. jan. 25. 17:06
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, én 18 vagyok, mégis csak azt hordok. Ha valakinek nem tetszik, ne nézzen oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!