Keresek Pesten olyan papír, -írószerboltot, ahol lehet kapni mintás levélszettet (levélpapír + boríték). Hol vannak ilyen üzletek?
Szia!
Én most keresek levélszette, látom, hogy a kérdésed régebbi, de találtál valahol?? (én is budapesti vagyok)
Szia!
Igen, azóta már több helyen is láttam, azt tapasztaltam, hogy a Müllerekben általában mindig van, szerintem ott lehet kapni a legszebbeket, bár el is kérik rendesen az árát. Vettem valahol még egy szintén nagyon szép levélszettet, már nem tudom melyik boltban, de a hátuljára Argus-t írták, mint gyártó: [link]
Az enyém is hasonló, csak azon katicabogarak vannak :)
Ezen kívül konkrét bolt névre már nem emlékszem, de azt tudom, hogy végig néztem a Westenben, Sugárban, Árkádban és egy kicsit a Mammutban lévő papír írószerboltokat, ezeken belül is összefutottam még 1-2 levélszettre.
Szóval így ezeket az üzleteket tudom ajánlani :)
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!