Holtalálok magyar punk shop linket? Hol tudok venni angol zászló mintás táskát?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 17:06
1/3 böiler válasza:
Van a Délinél egy Punk Portál nevű hely. Egyszer voltam bent, nem sok minden van, de nézz be. Elég régen voltam. Hogy pontosan hol van azt nem tudom elmondani, de ha rákeresel a neten, lehet, hogy megtudod. :)
Aztán van egy HeadBanger nevű hely. Ott már voltam párszor, vannak jó cuccok. Mintha lett volna táska is, de megmondom őszintén nem emlékszem.
Aztán van egy ilyen, itt nem tudom mit vettem. Talán Hétköznapi Csalódásos pólót, már csak Isten tudja.
Ez még egy jó hely. Itt Agnostic Front-os felvarrót szereztem. Bár lehet, hogy a fentebb említett bolttal keverem. Nem tudom, de itt is vannak jó cuccok. :D
Illetve tudok Érden egyet, Érd felsőnél.
2/3 anonim válasza:
oi!
bocs hogy nem a kérdéshez tartozik (:
.. na Érden hol is van az a bolt?
3/3 anonim válasza:
szia!Angol zázszlós táskát tudsz venni a Sárkányba meg az Ázsia centerben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!