Hogy változtassak a felfogásomon? Egyáltalán jó életem van?
Van párkapcsolatom, van kutyám, együtt vannak a szüleim, élnek még a nagyszüleim, nem vagyunk szegények (de nagyon gazdagok sem), mindenem megvan ami kell (ami pénzen megvehető, mondjuk nincsenek nagy igényeim). A legnagyobb problémám, hogy nincsenek barátaim, mert nem tudok beilleszkedni és igazából annyira intelligensnek sem tartom a korombelieket... mivel a barátommal csak hétvégén tudok találkozni, nagyon egyhangúak a hétköznapjaim. Alig várom már a pénteket meg minden. Szóval nem érzem magam boldognak. Oké, keressek hobbit. Pl szeretek rajzolni és sorozatokat nézni, de egyszerűen nincs ezekre elég időm. Hazajövök, eszek, kutyázok, tanulok, bepakolok, megcsinálom másnapra a kajámat, tisztálkodok, gépezek, esetleg közben még tanulok, majd alszok. Sokáig meg nem szeretnék fent lenni, mert akkor másnap hulla vagyok. Illetve az is a problémám még, hogy van rajtam pár + kg. Nem vagyok kövér, inkább molettebb. Szóval fogyni is szeretnék. Többet is kéne tanulnom, de nincs elég akaraterőm. Tehát nem vagyok elégedett.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!