Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a jó a drogozásban?

Mi a jó a drogozásban?

Figyelt kérdés
Sok fiatal drogozik,miért jó az nekik,hiszen bele is halhatnak?
2008. aug. 9. 09:40
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%

Válasszuk külön a fiatal fogyasztókat a szerhasználatuk fajtája szerint.

Vannak akik isznak. Általában kevésbé, vagy egyáltalán nem váltanak ki intoleranciát. Mert megszokták az emberek a részeg, vagy becsípett fiatalokat.

Vannak akik dohányoznak. Ugyan az a helyzet, mint a piával. Senki nem köpköd meg egy fiatalt egy-két szál cigiért. Sőt... bár ártalmas, általában ez még a legtoleránsabb. Inkább dohányozz, mint igyál és "drogozz". Mondták nekünk anyáink fiatalon.

Aztán vannak akik szívnak. Velük szemben már kevésbé toleráns a közvélemény: "szívják azt a szart", "tönkreteszik magukat". Pedig semmivel sem rosszabb egy joint, mint néhány pohár sör a haverokkal.

Vannak a keményebb drogosok. Én a füvet amit nem tartok keménydrognak (no meg a haskát). Nálam már egy extasy, vagy egy bélyeg is "keményebb" drognak számít, a heroinról és a kokainról nem is beszélve. Részükről eléggé intoleráns a nép. Valóban ezeknél létezik halálos dózis.

A drogozásban, ivásban, szívásban, lövésben, szipuzásban, ugyan az a közös dolog a jó. Az ember elfelejtheti végre egy picit a szürke hétköznapokat. Kikapcsolhat.

Én azt mondom mérlegelje mindenki magában, hogy mit tart rossznak. Rólam csak annyit, hogy hánytattam már, önkívületi állapotban lévő srácot aki sokat ivott, és detox lett a vége, de még nem fogtam betépett haverom fejét, mert esetleg "túlszívta" magát. Max bealudt, mi meg rajzoltunk az arcára.

Amúgy a könnyűdrog(ok) (fű, csoki, stb) nagyon jók tudnak lenni, jó besüppedni a haverral a tv elé, leküldeni 2 fasza filmet, fejenként 2 liter kólával meg 2 zacskó chipsel, vagy csak elmenni sétálni és beszélgetni olyan emberrel egy spangli mellett, akivel mondjuk már egy éve nem váltottatok normálisan szót.

2010. nov. 27. 22:33
 22/30 anonim válasza:
33%
Autóvezetésbe is belehalhatsz. Mégis csinálják. Ha jól használod a drogokat nem lehet bajod. Ugyanez vonatkozik az autókra is. A kérdés felesleges... Mi a jó a nem drogozásban? Sok fiatal nem drogozik, miért jó az nekik, hiszen úgy is meghalnak?
2011. febr. 5. 21:55
 23/30 anonim ***** válasza:
58%

Jó a cuccos ellazulsz nyugi nem azért nyomjuk h menők legyünk hanem mert király :)

ÉS MINDEN DROG ANNO GYÓGYSZER VOLT

szerencsétleneim -.-" a média áldozatai vagytok hogy ezt a sok szart beveszitek h így veszélyes úgy veszélyes -.- na peace

2011. máj. 15. 11:11
 24/30 anonim válasza:
azert drogoznak hogy almodjanak tole
2011. júl. 20. 18:38
 25/30 anonim válasza:

Mi a jó a berugásban?

Sok fiatal, és idős alkoholizál, miért jó az nekik, hiszen bele is halhatnak?

2011. szept. 5. 15:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a jó a berugásban?

Sok fiatal, és idős alkoholizál, miért jó az nekik, hiszen bele is halhatnak?"

Senki nem mondta, hogy jó.

"Válasszuk külön a fiatal fogyasztókat a szerhasználatuk fajtája szerint.

Vannak akik isznak. Általában kevésbé, vagy egyáltalán nem váltanak ki intoleranciát. Mert megszokták az emberek a részeg, vagy becsípett fiatalokat."

Jó hírem van! Bennem emberemre akadtál. Én ugyanis megvetem az általad felsorolt összes fajtát. A piásokat még jobban is, mint a füveseket, mert míg az utóbbiak csak menőznek vele, miközben elképesztően okosnak hiszik magukat, a berúgott állatok másnak is okozhatnak kárt.

"Autóvezetésbe is belehalhatsz. Mégis csinálják. "

Ennél szarabb, erőltetettebb érvet még itt nem olvastam. Nagyon bénán csinálod.

Sőt, a gyaloglásba is belehalhatsz, ha elcsúszol egy banánhéjon és betöröd a fejed. Vagy agyonüt esetleg egy meteor.

Hogy mi a különbség? Az autóvezetésnek értelme is van, és nem teszed vele tönkre magadat. Felhívom továbbá a figyelmedet, csakhogy érezd, milyen rossz a példád, hogy csak az vezethet, akinek jogosítványa van. A fűről egyik sem mondható el.

"Ha jól használod a drogokat nem lehet bajod."

Kíváncsi vagyok, ezzel hány szipus van tisztában.

"Ugyanez vonatkozik az autókra is. A kérdés felesleges... Mi a jó a nem drogozásban? Sok fiatal nem drogozik, miért jó az nekik, hiszen úgy is meghalnak?"

Az a jó benne, hogy úgy halunk meg, hogy nem tömjük tele a szervezetünket olyan szarokkal, az iskolában falból kijövő metrókat hallucinálunk, vagy kiugrunk az ablakon az óriáspók elől menekülve.

Tudod milyen érzés láb nélkül élni? Nem? Akkor miért nem próbálod ki, ha egyszer úgyis meghalsz?

Biztos marha nehéz lesz elhinni, de én vagyok az, akit ti nyilván szentéletűnek titulálnátok, soha nem próbáltam még ki semmilyen szart, a cigit is beleértve. Az egyetlen, amit kipróbáltam, az alkohol. Erről azt tudom nyilatkozni, hogy van egy-kettő, amit még jónak is tartok (egyes koktélok, édes pezsgők), de az általános véleményem az, hogy semmi élvezetet nem lelek benne. A "becsípés" kellemes érzés tud lenni, de a hányásig ivás, amit mostanában a legtöbben űznek egy undorító baromság. És az ízét a sörnek, bornak, rövideknek egyáltalán nem csípem.

Akkor én most nyilván egy unalmas hülye vagyok, aki egészséges dolgokban keresi a boldogságot: a természetben, sárkányrepülésben, búvárkodásban.

2011. szept. 23. 22:27
 27/30 anonim ***** válasza:
*...olyan szarokkal, amiktől...
2011. szept. 23. 22:29
 28/30 anonim ***** válasza:

Mi a jó az életben?

A drogoktól képes vagyok jól érezni magam. A valóságban sehogysem.

2018. dec. 18. 21:26
 29/30 anonim ***** válasza:
Megadja azt a belső pozitiv töltetet és megelégedés érzését, amit az életben sehol és sehogyan nem lehet elérni.
2018. dec. 25. 13:10
 30/30 anonim válasza:

Boldoggá tesz, eltűnnek a fájdalmak, jól érzik magukat végre

:)) tapasztalat

2021. dec. 8. 21:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!