Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a jó a drogozásban?

Mi a jó a drogozásban?

Figyelt kérdés
Sok fiatal drogozik,miért jó az nekik,hiszen bele is halhatnak?
2008. aug. 9. 09:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
25%
Semmi. Tönkreteszed az életed, sőt, gyakran másokét is, ráadásul bűncselekmény. Tehát ha a drogos nem dölgik bele, akkor a böiben fog elrohadni.
2008. aug. 10. 20:58
 12/30 anonim ***** válasza:
88%
Imádom mikor olyan témában foglal állást a sok okostóni,amit sosem próbált!!!!!Véleménye lehet róla persze,de ne akarja "megmondani a tutit"
2008. aug. 11. 12:44
 13/30 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek az utolsó hozzászólóval! Én szinte már mindent kipróbáltam és jó is volt... de nem lettem függő! Akarat kérdése az egész. Mellesleg megkérdezhetné azt is valaki, hogy mi a jó az alkoholban, vagy a bagóban... és még sorolhatnám :S
2008. aug. 11. 22:54
 14/30 anonim ***** válasza:
92%
csak mondom,hogy már kérdezték (a cigizést biztos)
2008. aug. 12. 16:32
 15/30 anonim ***** válasza:
96%

O.K.....És mi a jó a kibaszott agymosó tévézésben!!!! Én 10 éve kibasztam az ablakon,azóta se néztem televíziót,sőt,abbahagytam a füvezést is,haskázást,ilyesmit,de amíg csináltam se voltam függő!

Én vagyok az "okostónis".....

2008. aug. 12. 23:27
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

Sziasztok!

Én már 28 éves vagyok, 16 évesen "drogoztam" először. Akkor 2 évig minden hétvégén, de csak partydrogokat, mindent kipróbáltam, amit csak lehetett, majd 5 évig semmit, rá sem tudtam nézni még a fűre sem! 3 éve vhogy megint elfogott valami és kb. évente 3-4x elmegyek egy nagyobb buliba, ahol beveszek 1-2 ekit és ennyi. Utána hazamegyek és pár hónapig megint nem kell semmi. Füvet kb. hetente szívok, de csak nagyon keveset, semmi bajom nem lesz tőle, ha meginnék egy pohár sört, az jobban "kiütne" :)

Szóval erre mondják, hogy leszokott drogos (vagy bagós) nincs, csak nem drogozó drogos van! Pedig én nem voltam függő!

Az a legjobb, ha valaki soha nem kerül kapcsolatba semmilyen droggal, hiszen akkor nem tudja milyen érzés és ez az érzés nem fog neki hiányozni sem... Irigylem az ilyen embert. Sajnos az én kamaszkorom más volt, nem tudtam ellenállni a haveroknak és sajnos a szüleim sem álltak a helyzet magaslatán, így nem nem tudtam kezelni a helyzetet.

2008. aug. 13. 08:22
 17/30 anonim ***** válasza:
91%

Attól függően, hogy milyen drogot használsz, a drogok megnyitják, vagy elzárják a csakrákat. Átlöknek egy másfajta tudatállapotba, kb. mintha ébren álmodnál. Ebben a tudatállapotban szembesülhetsz a saját tudatalattiddal, de a legtöbb embernek nincs annyi tudatossága, hogy később is emlékezzen rá, mi történt, a keményebb elszállások idején történt dolgok és gondolatok ugyanúgy elfelejtődnek, mint a normál álmok. Fantasztikus teljesítményekre tehetnek képessé, de csak ha tudatosan, fegyelmezetten állsz a dologhoz. A drogokkal önmagad fejlesztésén dolgozni kőkemény munka, aki tudattalan játszadozásra használja, kellemetlenül megszívhatja, a varázslóinas története mintha pont erről szólna.

Szóval csak óvatosan, tudatosan, ezek a dolgok nem arra valók, hogy szórakozz velük.

2008. aug. 18. 16:09
 18/30 anonim válasza:
100%
Hm.. talán kezdjük ott, hogy amíg nem próbálad ne mondj róla semmit (a válaszolóknak). Ha kipróbálhat, több emberrel esetleg tudod, hogy mindenkinél picit más a hatása. Sokan csak az illegális szerekre gondolnak ilyenkor. Pedig ott a légfrissítő, az öngyújtó töltő (mind1iket próbáltam) és vannak a ragasztók és egyebek. Emelett vannak az illegális szerek, én próbáltam már a füvet, mást nem. De nagyon szeretem és valóban ügyesen kell használni, mert tényleg sokat segíthet, nem csak árthat és én inkább el szívók egy füves cigit, minthogy jól berúgjak, hiába elfogadottabb az, akkorse. Nézd meg: ha berúgsz agresszív vagy és csak rombolsz. a szívsz jókedved van, nyugizol,beszélgetsz,nevetgéltek és mégis illegális, vicces nem? :) Emellett, ha én jól tanulok, mindent megteszek itthon( segítek szüleimnek, takarítok stb) és még az iskolában is segítem a diákokat, programokat szervezek, és nem lopok, nem csalok,akkor miért ne? Nem ártok senkinek sem. Csak jól érzem magam, és nem azért fogok gürcölni egész életemben, hogy kapcsoljak egy kicsit ki, ebből az amúgyis szemét világból. A többi droggal kapcsolatban nem nyilatkozo,de a fűre így gondolok.
2008. okt. 31. 23:33
 19/30 anonim válasza:
előző vagyok, kihagytam vmit,szal: "hogy ne kapcsoljak egy kicsit ki".
2008. nov. 1. 11:19
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgattam az előttem levőket, és aki nem próbálta az ebben a témában ne írjon. Ezt sztem az ember magában gondolja végig h csak kipróbálom és kész vagy rá akarok szokni, mert tök jó. Én próbáltam elég sokszor a füvet, az bejött, de persze ami nem gagyi, mert az nagyon rossz volt. Meg az extazy-t aminem úgy értelmét nem láttam, meg a speedet egyszer, de az meg csak buliba lehet jó egy kis alkohol mellett. Kipróbáltam, és mégse lettem függő, ha még bárki kínálna , elfogadnám, mert jó érzés...tényleg repülsz tőle, élesebben hallod a körülötted levő hangokat, minden szebb vele, de ez nem végleges, csak pár óráig ilyen és aztán minden elmúlik. De jó rá visszaemlékezni.
2008. dec. 12. 22:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!