Mi a TE életed értelme?
Figyelt kérdés
Fiúk, lányok kíváncsi vagyok mindenki véleményére, kinek mi az élete értelme? Természetesen Kor/Nem megjelöléssel.2010. jan. 18. 19:11
3/9 anonim válasza:
18L: Szerelem, kutyák, könyvek, elérni a terveim.
4/9 anonim válasza:
Szeretnék egy hatalmas épület tetején egy irodát. Lehetőleg egy tv társaságnál. Világuralom. És most jöjjön a valóság: Ez magyarországon lehetetlen.
7/9 anonim válasza:
úgy olvastam az előzőnél: Csokis motorok:DDD gondolkodtam hogy fú de perverz ha motorokról szeret csokit nyalogatni az illető:D hááát egy szép boldog élet a célom, mint mindenkinek
8/9 anonim válasza:
Meg nem sikerult ki/megtalalni. De dolgozom a teman. :)
19/l
9/9 anonim válasza:
én már megtaláltam egy ideje :)
a zene. zongorázom 8 éve, főleg lírai romantikus dalokat. ha nem lenne tényleg nem lenne miért élnem. zongorázok ha szomorú vagyok, ha boldog vagyok, ha ideges vagyok, mindig.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!