Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan jöttél rá, hogy mi az...

Hogyan jöttél rá, hogy mi az életed értelme?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 19:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nincs neki. így nem is tudják elvenni.
2010. szept. 18. 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:

még mindig nem jöttem rá..:(

Pedig épp itt lenne az ideje. :)

2010. szept. 18. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát.. egyszer csak rájöttem. Sokáig érdekelt egy bizonyos téma, aztán láttam egy filmet mai kb. arról szólt és onnantól tudtam.
2010. szept. 18. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtam Madáchon és rájöttem, hogy igaza van. "A cél halál, az élet küzdelem,s az ember célja e küzdés maga.”
2010. szept. 18. 19:46
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Én tiszta szívemből kértem a választ erre, és meg is kaptam, egy könyv formájában. S nem csak saját életem értelmére bukkantam, hanem maga a létezés értelmére. :)

üdv

25/F

LastOne.Left

2010. szept. 18. 20:04
 6/11 Egyszerű huszonéves ***** válasza:

Nekem a lehet az életcélom, hogy alakítsak egy kutyamenhelyt, mert IMÁDOM őket és szeretném, ha kevesebb kóborállat lenne és többnek lenne otthona, mint jelenleg. És persze kevesebb állat is legyen elaltatva. Szeretem az állatokat főle a kutyákat és nem szeretem, ha valaki csak azért kidobja meg kínozza őket, mert ráunt vagy utálja őket.

Talán belső hangból lehet erre rájönni, de én erre szeretnék gyűjteni. SAJÁT ÁLLATMENHELY.

2010. szept. 18. 20:06
 7/11 anonim válasza:
Nekem életem értelme a család, és erre úgy jöttem rá, hogy szeretjük egymást.
2010. szept. 18. 21:50
 8/11 A kérdező kommentje:
:) remélem én is rá fogok jönni.. csak bonyolult.. mivel ez a világ teljesen magával ragad, nem csinálhatod azt amit a szívedből akaarsz.. vagy talán mégis? de előtte meg kell egy normális munkahely.. sok pénz.. meg ész, , amit vagy azért csinálsz mert muszáj, de nem szereted: (
2010. szept. 19. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
Az életünk értelmét mi magunk választjuk meg. Pontosan az, amit MI szeretnénk. Nem kell hagynunk hogy mások irányítsanak. Ehhez hozzátartozik az is, hogy néha csalódunk, de ebből is sokat lehet tanulni.
2010. szept. 19. 14:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Az élet értelme a GYAKORI KÉRDÉSEK oldal!
2010. szept. 19. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!