Mi az életed igazi értelme?
akkor én már megtaláltam Szamoca. :D
Az én életem igazi értelme az, ami adja magát az életet, az ami valójában él. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
denemdenemmmm. nemérted. nem az a lényeg, amiért megérte élni, hanem az, hogy keresem.:D
egyébként én is találtam már olyan, hűű nem is keveset amiért megérte élni. de kellmég, soksok =))
és mi van ha olyat találsz, ami magába foglal mindent? :P
üdv
25/F
LastOne.Left
Szamóca.
Tökéletesen egyetértek veled, ezért is írtam az első válaszomban, hogy...
"Az én életem igazi értelme az, ami adja magát az életet, az ami valójában él. :)"
És erre írtam, hogy ezt találtam meg. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
A tánc ,az éneklés több éve és az emlékeim,hogy találkozhattam olyan emberekkel akiket egy ország,vagy világ ismer és az hogy tudok küzdeni azért hogy találkozzak olyanokkal akik még szintén nagyon híresek!!!
De a tánc a mindenem és az éneklés!A sminkelés (ami félig a munkám is) az már nem olyan lényeg,mert az tanulható,de a tánchoz és az énekhez tehetség kell,és nem nagyképűségből mondom de büszke vagyok arra hogy nekem van hozzá tehetségem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!