Vitateam plüssök? Ugy tudom mindenhol hiánycikk a nekünk elkérték pécsen 2helyen is a teloszámunk nevünk és felirták 1 listára ha megjön szólnak, nem sok esélyt látok rá! Valakit hivtak már?
Figyelt kérdés
#Pennysplüss
2014. aug. 27. 05:55
31/32 anonim válasza:
Nos, ma délelőtt megkaptuk a Banándi figuránkat :) FONTOS! A Penny-től kapott sms-t (már akinek sms-t küldenek) NE TÖRÖLJÉTEK! A mi esetünkben legalábbis az sms-ből tudták, hogy Banándi figurát kértünk... Ez érdekes, de tény, hogy a lapon, amit alá kellett írnom csak a telszámom volt rajt, se név, se igényelt figura! Gyakorlatilag az sms nélkül az eladó nem tudta volna megmondani, hogy most akkor kiadhatja e nekem a Banándi figurát, mert mi van, ha nem is azt igényeltem a feliratkozáskor?!? LOL. Szóval sms-t megőrizni - legalábbis az átvételig! Üdv.
32/32 anonim válasza:
Jah, igen: az sms-ben az szerepelt, hogy az igényelt BANÁNDI figurát mai naptól átvehetem abban a boltban, ahol feliratkoztam. Ebből tudta az eladó, hogy Banándi figurát igényeltem..... Az előző válaszomból kimaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!