Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vitateam plüssök? Ugy tudom...

Vitateam plüssök? Ugy tudom mindenhol hiánycikk a nekünk elkérték pécsen 2helyen is a teloszámunk nevünk és felirták 1 listára ha megjön szólnak, nem sok esélyt látok rá! Valakit hivtak már?

Figyelt kérdés

#Pennysplüss
2014. aug. 27. 05:55
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
Én délután megyek beváltani, de már nem sok esélyt látok rá. Mindenki azt mondja elfogyott, neten is mindenhol ezt olvasom. Azért megpróbálom.
2014. aug. 27. 12:52
 2/32 Jázi :) ***** válasza:
Ez már csak időhúzás,hogy lejárjon az akció és ne tudjanak a vásárlók panaszkodni!
2014. aug. 27. 13:07
 3/32 anonim válasza:

Minket még nem hívtak, de azt ígérték, hogy péntekig megjönnek.

Nekem meg albumon nincs, meg pár pont hiányzik, nincs valakinek feleslegben?

2014. aug. 27. 14:24
 4/32 anonim válasza:
Első vagyok. Feliratkoztam, és azt mondták majd hívni fognak. De ezt nehezen hiszem el, rengetegen voltak a listán, nem hinném, hogy végig hívnak annyi számot.
2014. aug. 27. 15:05
 5/32 A kérdező kommentje:
Igen én se gondolnám h mindenkit felhivnak meg országszerte hiánycikk szinte minden pennyben lista van valahogy nemtudom elhinni.. Meg azt se h összeszámolják h,miből mennyi kell nemtudom de azért bizakodok,de nemértem mért adtak ki pontokat ha készlethiány volt a plüssökből !
2014. aug. 27. 15:52
 6/32 anonim válasza:

majd az lesz, hogy ki volt írva hogy a "készlet erejéig"

Az bosszant még nagyon, hogy nekünk a legtöbb pont még júliusban lett, aztán elküldték vakációra figurákat, amit nem írtak előre sehol, csak hogy szept 3-ig lesz beváltható a figura. De így igazából egy hónapra leállították a beváltást. Aztán 22-től volt újra beváltás, de nyitás után 2 órával már nem volt figura....

De azért a "vakáció" alatt mi gyűjtögessük ugye a pontokat.

2014. aug. 27. 16:23
 7/32 A kérdező kommentje:
Igen ez a boszantó nekünk is egy album júliban lett meg a második aug-ban. Én se értem h minek adták kia pontokat ha látták h nem tudják teljesiteni magukat járatják le
2014. aug. 27. 21:22
 8/32 anonim válasza:

Van akinek telefonáltak, hogy megérkezett a plüss?

Szörnyű, hogy így becsaptak mindenkit. Nem kellett volna pontot osztogatniuk akkor is mikor "elmentek nyaralni" a plüssök, főleg úgy nem, hogy ilyen sokaknak nem jutott. Nagyon sajnálom a gyerekeket!

2014. aug. 28. 22:34
 9/32 A kérdező kommentje:
nekem sem telefonáltak tegnap előtt bementem és azt mondták mindenképp hívni fognak kíváncsi leszek !
2014. aug. 29. 08:54
 10/32 anonim válasza:
Nekem se telefonáltak még, tegnap voltam bent és hallottam, hogy a főnök mondta a pénztárosnak, hogy ne mondja már senkinek a feliratkozást, mert ők már úgyse fognak kapni.
2014. aug. 29. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!