Vitateam plüssök? Ugy tudom mindenhol hiánycikk a nekünk elkérték pécsen 2helyen is a teloszámunk nevünk és felirták 1 listára ha megjön szólnak, nem sok esélyt látok rá! Valakit hivtak már?
Figyelt kérdés
#Pennysplüss
2014. aug. 27. 05:55
21/32 anonim válasza:
Engem nem hívtak, és elvileg vége az akciónak. :(
22/32 anonim válasza:
Sajnos engem sem hívtak :( de ezt találtam a penny oldalán.
" Kedves Vásárlóink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vitateam akció szeptembe 3-án véget ért. Azon vásárlóinkat, akik az üzleteinkben feliratkoztak a következő hetekben értesítjük. Igyekszünk minden kérésüknek eleget tenni.
Megértésüket és hűségüket köszönjük!
Búcsúzik a Vitateam
..."
Szóval reménykedem :)
23/32 A kérdező kommentje:
Énis reménykedem ..
2014. szept. 10. 09:50
24/32 anonim válasza:
Szerintetek lesz még belőle valami? Eltelt egy hét..
25/32 anonim válasza:
Fax kivan. Nekem is itt porosodik az asztalon a teli füzet... Én is feliratkoztam (Szombathelyen), aztán még nem keresett senki! Én egy Banándira iratkoztam fel amúgy. A másik dolog: nem tudja valaki, hogy milyen számról hívnak? Ugyanis nálam az ismeretlen számok tiltáson vannak - korábban zaklatásnak voltam kitéve, gondolom valami marketing cég lehetett, kb. reggel 8-tól délután 4-ig 10 percenként hívtak, és minden alkalommal 3 egymást követő próbálkozás volt! Vagyis közel 150x próbálkoztak naponta! Aztán tiltást bekapcsoltam, de úgy, hogy a rendszer jelezze, ha keresnek ismeretlen számról.... 1 hónap után meguntam, hogy ezt kell nézegetnem, így letiltottam a kijelzését is. Ergo: ha valaki most ismeretlen számról (privátról) hív, akkor az nálam nem jelenik meg, nem tárolódik, tehát én nem is szerzek róla tudomást! Ezért kérdezem, hogy ha valakit esetleg hívtak, akkor az privát számról ment e? Persze ki tudja, ha nem központilag telefonálnak, akkor üzlete válogatja gondolom... Az sms-es megoldás jó lenne. Üdv.
26/32 anonim válasza:
Engem ma értesítettek, hogy holnap mehetek a brokkoliért.
Én sms-t kaptam egy 70-es számról.
Remélem, hogy titeket is értesítenek és végre megkapjuk, amit megígértek!
27/32 anonim válasza:
Én kettő figurára iratkoztam fel, két napja kaptam az sms-t, hogy mehetek átvenni az egyiket, ez a fokhagyma lett volna, de nem tudták meghozni és helyette odaadták az új sorozatból a cseresznyét. Meglepődtem egy kicsit, de ez is aranyos, szóval ennek is örülök, jobb mint a semmi :)
28/32 anonim válasza:
Én is cseresznyét kaptam fokhagyma helyett pár napja :(
A lányom ezt csak napok kérdése és ketté fogja tépni.
29/32 anonim válasza:
Én is cseresznyét kaptam a fokhagyma helyett. Ez is aranyos, végülis örülnek neki a gyerekek.
30/32 anonim válasza:
Emberek, én MA (!!), október 16-án kaptam egy 70-es számról sms-t, hogy mehetek a Banándi figurámért (Szombathely)! Pontosabban holnaputántól vehetem át egy hétig tartják! Szóval még mindig van remény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!