Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vitateam plüssök? Ugy tudom...

Vitateam plüssök? Ugy tudom mindenhol hiánycikk a nekünk elkérték pécsen 2helyen is a teloszámunk nevünk és felirták 1 listára ha megjön szólnak, nem sok esélyt látok rá! Valakit hivtak már?

Figyelt kérdés

#Pennysplüss
2014. aug. 27. 05:55
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
Ma kaptam sms-t, hogy vasárnap mehetek érte.
2014. aug. 29. 18:34
 12/32 anonim válasza:
Én ma voltam a pennyben. Azt mondta a pénztáros, figyeljem a hívást, mert holnapra hívtak már feliratkozottakat. Engem nem hívtak, hát kíváncsian várom mi lesz.
2014. aug. 29. 19:34
 13/32 A kérdező kommentje:
Állitolag sok ember megkapta már az epret sok meg még mindig nem! :| 3.án lejár az akció. Amugy ha a penny megcsinálta ezt a feliratkozást stb és az emberek nem kapják meg saját magukat járatják le demind1 :-) vajon ezek után is lesz második futam?
2014. aug. 31. 05:07
 14/32 anonim válasza:
Én ma kaptam meg az epret.
2014. aug. 31. 10:06
 15/32 anonim válasza:
Nekem azt mondták, tegnap és ma osztják az epret meg a banánt. Mi fokhagymára iratkoztunk fel, azt mondták, az majd jövő héten. Hívni nem hívtak.
2014. aug. 31. 10:24
 16/32 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajom, de már napok óta nyaggat a gyerek, már csak a fokhagyma hiányzik.
2014. aug. 31. 10:25
 17/32 A kérdező kommentje:
Én a brokkolira meg a vilmos körtére várok. Vajon ha lejár az akció akkor is betartják?
2014. szept. 1. 04:23
 18/32 anonim válasza:
Nem tudom, én múlt csütörtökön iratkoztam fel a brokkolira, de egyelőre még semmi, én is tartok tőle, hogy már annyira kifogyóban van a készlet, hogy nem fog jutni :'( Pedig tegnap sikerült szereznem még egy teli füzetet, szóval feliratkoztam ma reggel még a fokhagymára is, azért próbálkozni lehet, én kisvárosban élek és mikor múlt héten felírtak, állítólag kb. 160 ember volt már felírva előttem, ami elég soknak hangzik, de én még reménykedem...
2014. szept. 1. 11:00
 19/32 anonim ***** válasza:
160 ember semmi, én Miskolcon iratkoztam fel 2 napja, kb. az 1100. voltam a listán...
2014. szept. 1. 13:25
 20/32 A kérdező kommentje:
Holnap lájár az akció országosan van hiány biztos vagyok benne h nemfognak felhívni tőbb ezer embert..
2014. szept. 2. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!