Vitateam plüssök? Ugy tudom mindenhol hiánycikk a nekünk elkérték pécsen 2helyen is a teloszámunk nevünk és felirták 1 listára ha megjön szólnak, nem sok esélyt látok rá! Valakit hivtak már?
Figyelt kérdés
#Pennysplüss
2014. aug. 27. 05:55
11/32 anonim válasza:
Ma kaptam sms-t, hogy vasárnap mehetek érte.
12/32 anonim válasza:
Én ma voltam a pennyben. Azt mondta a pénztáros, figyeljem a hívást, mert holnapra hívtak már feliratkozottakat. Engem nem hívtak, hát kíváncsian várom mi lesz.
13/32 A kérdező kommentje:
Állitolag sok ember megkapta már az epret sok meg még mindig nem! :| 3.án lejár az akció. Amugy ha a penny megcsinálta ezt a feliratkozást stb és az emberek nem kapják meg saját magukat járatják le demind1 :-) vajon ezek után is lesz második futam?
2014. aug. 31. 05:07
15/32 anonim válasza:
Nekem azt mondták, tegnap és ma osztják az epret meg a banánt. Mi fokhagymára iratkoztunk fel, azt mondták, az majd jövő héten. Hívni nem hívtak.
16/32 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb bajom, de már napok óta nyaggat a gyerek, már csak a fokhagyma hiányzik.
17/32 A kérdező kommentje:
Én a brokkolira meg a vilmos körtére várok. Vajon ha lejár az akció akkor is betartják?
2014. szept. 1. 04:23
18/32 anonim válasza:
Nem tudom, én múlt csütörtökön iratkoztam fel a brokkolira, de egyelőre még semmi, én is tartok tőle, hogy már annyira kifogyóban van a készlet, hogy nem fog jutni :'( Pedig tegnap sikerült szereznem még egy teli füzetet, szóval feliratkoztam ma reggel még a fokhagymára is, azért próbálkozni lehet, én kisvárosban élek és mikor múlt héten felírtak, állítólag kb. 160 ember volt már felírva előttem, ami elég soknak hangzik, de én még reménykedem...
19/32 anonim válasza:
160 ember semmi, én Miskolcon iratkoztam fel 2 napja, kb. az 1100. voltam a listán...
20/32 A kérdező kommentje:
Holnap lájár az akció országosan van hiány biztos vagyok benne h nemfognak felhívni tőbb ezer embert..
2014. szept. 2. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!