Van itt valaki még aki nem ítél el?
Szerintem menj el egy másik ének tanárhoz. Nem tudom hány éves vagy, de a lámpaláz és a feszültség sokakkal kifog. Én egy koncerten voltam, ahol az énekes valami miatt bepánikolt és iszonyat borzalmasan énekelt. Pedig lemezbemutató koncert volt.
A közönséget is szokni kell. Szerintem egyszerűen beledobtak a mély vízbe, ami nem jött be. Keress egy olyan tanárt aki nem így kezdi. Nem mindenkinek jön be egy-egy tanítási módszer.
Én zeneiskolába jártam, a zenekarban is játszottam, de a szóló koncerttől nagyon pánikoltam. A tanárom erőltette, így inkább otthagytam a zeneiskolát.
teljesen egyetértek ez előttem szólóval. és tudod, akkor kell visszaülni a lóra, mikor leestél róla. most nézz utána van-e valaki normális, nem hagyd hogy egy ember elvegye a kedved. Valóban szokni kell a szereplést, ez minden előadó művészetnél így van, és ez róla állít ki negatív bizonyítványt, hogy ennyire amatőr módon viselkedett. Én ének tanár vagyok, adhatsz a véleményemre ebben a témában - igaz, csak ének-zene tanárocska, olyan kötelező általános sulis, de azért szoktak sokszor értelmetlennek tűnő pár hallgatóságos ( apa anya nagyi, más gyerekek apa anya nagyi ) koncerteket rendezni, hogy legyen egy folyamatosság, hogy a gyerek fokozatosan tanulja meg kezelni a "minél többen rám figyelnek helyzetet". Ehhez is meg kel érni.
Nem veled van a baj! Hanem a kedves kollégával. - bocsi többi aranyos kollega:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!