Itt a gyk-n az emberek nagy része miért ítél el rögtön olyan sok embert néhány információ alapján?
Mert ilyen az átlag ember. Szeret mindent/mindenkit beskatulyázni, beilleszteni a saját kis rendszerébe.
És nem csak a gyk-n.
Sok a troll :)
Én is elszoktam ítélni embereket,valami alapján,ezt viszont azért teszem mert pl tudom tapasztalom hogy ez igaz mondjuk az adott csoport nagyjára,természetesen tudom hogy vannak kivételek,de azért soha nem árt az óvatosság.
Én a nőket szoktam beskatulyázni(ott széles a rendszer választéka) :) meg akikkel vigyázni szoktam azok a bmw-sek az utakon,mert tisztelet a kivételnek a nagyja sportpályának nézi az utakat és mások élete kockáztatásával.van még egy skatulya de arról inkább nem írok.
Szal a lényeg, az hogy a mai világban ilyen mindent tudóak vagyunk mert itt az internet és ez a végeredménye.Szerintem jobb lenne a világ mobil,és internet nélkül.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!