Mért ítél el mindenki, azért mert rendőr akarok lenni?
Gyerek korom óta ez az álmom.... (bizonyos okok miatt)
Akárki meghallja egyből hátat fordít vagy fintorog... Miért?
Tudom, hogy mindenki utálja a yardokat, de nem mindegyik szemét! Mért kell általánosítani és ítélni?
Azzal tisztában vagyok... De ők is csak emberek....
Én azért teszem fel az életem erre a hivatásra, hogy megakadályozzam azt, amiben én nőttem fel...(családon belüli erőszak) ugyse tudom megakadályozni, de ez hajt!!!!
Azért általánosítanak , mert az emberek ilyenek. Ha egy rendőr bunkó volt velük akkor az összes rendőr bunkó. Ennyi erővel ha a szakács elsózza az ételt akkor az összes elsózza, ha pék megégeti a kenyeret akkor az összes megégeti. Ilyenkor azonban nem működik az általánosítás. Még az óvodában is kiválasztanak egy gyereket akit az összes utál. Ez így van minden közösségben. A nagy magyar közösségben a rendőr az a gyerek akit utálnak. Ez a gyerek lehet akármilyen rendes tiszta szófogadó, akkor is utálni fogja a többi gyerek. Aki meg nem utálja, az is szidni fogja mert akkor a többi gyerek őt is utálja.
Másik példa, hogy az MSZP-t sokan szeretik, de nem merik vállalni mert akkor megbélyegzik őket mindenféle hazaárulónak, és inkább ők is szidják.
A rendőrség, tűzoltóság stb. még mindig egy biztos állás. Nem fognak indok nélkül kirúgni, megkapod a szabadságod, fizetik a táppénzt ha beteg vagy, jogaidat megkapod mindig, kedvezményesen mehetsz el nyugdíjba stb. stb. Nem úgy mint egy igazi magyaros vállalkozónál, aki minimálbérrel jelent be / ha bejelent / és azonnal kirúg ha beteg leszel.
Több alkalmi munkából élő és munkanélküli ismerősöm mondta, hogy akkor volt bolond amikor fiatalon nem ment el rendőrnek.
Véleményem szerint nem az a hülye aki rendőrnek megy hanem az aki nem megy a mai gazdasági viszonyok között.
mert a rendőrködésben van egy nagy csapda:
esküt tesz a törvényre pedig sejthető h a törvények bizonyos hányada rossz, a jogszolgáltatás nem rendőri része sem tökéletes
vagy nem tartja az esküjét és azért érzi rosszul magát v tartja és a rossz törvények miatt...
vagy nagyon erős jellemnek kell lenni vagy idővel lelki torzulásokat szenvedhet el
legyél jó rendőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!