Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki innen vezet naplót?

Valaki innen vezet naplót?

Figyelt kérdés

én igen

és ha igen miért és miről irtok mióta irjátok?:)

2010. jan. 12. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én már nem...

Nem merem leírni a gondolataimat mert félek, hogy elvesznek. Addig érzem magam biztonságba míg a fejemben vannak. Nem akarom, hogy valaki kezébe keruljon a napló és úgy ismerjen meg, így nem lehetne megérteni belole semmit.

2010. jan. 12. 20:29
 2/9 anonim válasza:
100%
Én 3 évig vezettem, de egy ideje lusta vagyok írni. Leírtam a mindennapjaimat. (:
2010. jan. 12. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kb 17 éves koromig vezettem. Mindent részletesen leírtam azért, hogy a szép emlékek se vesszenek el, és újra felidézhessem őket.
2010. jan. 12. 21:04
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

írtam naplót kicsinek(12éves koromig kb) de elég baromságok voltak benne, elégettem őket.

most blogom van, és az érzéseimet írom ki... senki sem olvassa, de legalább megszabadulok tőlük.

2010. jan. 13. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Naplót vezetek, verseket és könyvet írok. Nekem ez tölti ki az életem. Azt hiszem, félig mindig egy álomvilágba élek és menekülök a valóság elől. Egyébként a naplómba az érzéseimet és a gondolataimat írom le, mert tele vagyok velük. Ez mindig is így volt velem. Sokminden nem történik velem, ezért erről felesleges lenne írnom.
2010. jan. 14. 21:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 éves korom óta, és most 19 vagyok. Egyébként az írással én is próbálkozom. Mondjuk inkább úgy, hogy kontárkodom az írásban:)
2010. jan. 14. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Én 10 éves korom óta és most 19 vagyok. Vagy olyan élményeket írok bele, amit nem akarok elfelejteni (akár jó, akár rossz), vagypedig a gondolataimat, érzéseimet (amik ált. negatívak,de van példa azért pozitívra is). Ezenkívül még beleírom az ideológiáimat, terveimet, néha hétköznapi történéseket, hogy mi történt aznap, stb. Nem írok bele minden nap,csak ha kedvem támad. Régebben minden nap írtam.
2010. jan. 15. 10:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán napló, inkább egy keményfedeles notesz, amibe leírom az érzéseimet, véleményemet, idézeteket, amik tetszenek, vagy néha-néha egy rövid írást, vagy amit épp álmodtam. Blogot én is vezetek, és mindig megdöbbenek, amikor egy ismerős jelzi, hogy olvasta.
2010. jan. 15. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:
én igen...de néha már lusta vok írni bele :$
2010. jan. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!