Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vezet valaki várandós naplót...

Vezet valaki várandós naplót amit saját maga csinált?

Figyelt kérdés

Ha igen, mit írtál bele?(pl. terhességi hét, vizsgálatok stb. Ilyen "címekre" gondolok) Ha nem vezettél, mit írnál bele??

Köszönöm a segítséget!:)

2011. júl. 31. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vezettem naplót,de nem adtam fejezet címeket.

Csak írtam pár naponta a dolgokat,mik történtek,mit érzek,mennyire várom már most,hogy a kezemben tarthassam!:))

Természetesen mindig beleírtam milyen mikor hány hetes vagyok,milyen vizsgálat volt,milyen eredmény,mit mondott az orvos stb...Én inkább érzelgősre vettem a figurát,hogy majd ha a kislányom olvasgatja (esetleg ha én már nem élek),akkor tudja azt,hogy mit jelentett számomra és mennyire megszépítette az életemet! :)Jó babavárást neked!!

2011. júl. 31. 09:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vezettem, de terhes a kiskönyveket az öszzses lellettel (UH, vérvétel..) elraktam mind két gyereknél, abban minden benne van.
2011. júl. 31. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkét gyerekemnél vezetek! Beleírtam/om ,hogy mit mikor érzek,mikor történt(minden apróságot)! Pl mikortól érzem a mozgását,apa mikor érezte először,mikor éreztem először a csuklását! Minden héten csinálok fényképet is! Minden hétfordulókor megmérem a pocakom körfogatát,és megmérem a súlyom!
2011. júl. 31. 09:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:) Kedves utolsó, rengeteg jó ötletet adtál!:)
2011. júl. 31. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
pont ugyanazokat írom bele mint az utolsó :) plusz ultrahangképek, ultrahang lelet eredmények, mikor hány grammos volt, hány centi...
2011. júl. 31. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:
09:48as vagyok! Kifelejtettem az uh képeket,bár nekem csak kettő van,kisfiamnál egyet sem kaptam! Amit én készítek hetente képeket azokat előhivatom és egy külön albumba teszem,és így nagyon lehet látni a pocaknövekedést! És szoktam csinálni olyan képeket is mint amiket a fotósok,ha nincs ötletesem a beállítással kapcsolatban akkor körül nézek a neten!
2011. júl. 31. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!