Van olyan ország, ahol a törvény nem tiltja a nyilvános meztelenséget?
Figyelt kérdés
Törvényileg, hivatalosan érdekelne, olyan ország, ahol nem szabnak ki semmilyen büntetést a nyilvános meztelenségért.2014. aug. 4. 12:12
1/5 anonim válasza:
Igazából én itt se tudok semmilyen törvényt, ami büntetné.
Sokan a szeméremsértéssel dobálóznak, de ha valaki csak egyszerűen meztelen, arra nem lehet ezt alkalmazni.
208. § Aki magát nemi vágyának kielégítése végett más előtt szeméremsértő módon mutogatja, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
El se olvassák a törvényt, csak mondják. De hol áll ebben az, hogy egy ember, akinek melege van nem lehet meztelenül?
2/5 anonim válasza:
Brazíliában a félmeztelenség törvényes.
Másról én sem tudok... talán valamelyik afrikai országban.
4/5 anonim válasza:
Vannak olyan természeti népek a mai napig akik meztelenül élnek. Ők biztos nem ismerik a törvényt.
5/5 anonim válasza:
Amennyire tudom a franciák meglehetősen liberálisak e tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!