Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miféle igazság az, amely nem...

Miféle igazság az, amely nem bír el egy nyilvános vitát, és a törvény erejének támogatására szorul?

Figyelt kérdés

„Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak”

[link]

2010. szept. 4. 11:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
17%
jó, hallottam, olvastam, nem érdekel! -.-
2010. szept. 4. 12:24
 2/23 anonim ***** válasza:
21%
dettó. unalmas, nem érdekel.
2010. szept. 4. 12:27
 3/23 bumbi02 ***** válasza:
23%
nem unjátok még a témát? és még ti sirtok hogymindennap csak erről lehet hallani.. nem kéen felhozni, és kész.
2010. szept. 4. 12:43
 4/23 A kérdező kommentje:
A téma nem unalmas. A téma nagyon érdekes, és további kérdéseket vet fel. Ha nem érdekel, ha nem tudsz hasznos választ adni a kérdésre, akkor miért erőlteted a válaszadást? Továbbra is várom az esetlegesen hasznos válaszokat.
2010. szept. 4. 13:01
 5/23 anonim ***** válasza:
25%
Mindenesetre ez a törvény igazolja Hitler nézeteit.
2010. szept. 4. 13:14
 6/23 bumbi02 ***** válasza:
48%
akkor várd a többi tagadót hogy leirjátok magatoknak a 100x cáfolt cáfolataitokat...
2010. szept. 4. 13:20
 7/23 anonim ***** válasza:
57%
Mindjárt jön a kockafejű nácimosdató, aki benyomja a 66 kérdést, és úgy hivatkozik rájuk, mint a bibliai evangéliumokra :D
2010. szept. 4. 13:34
 8/23 A kérdező kommentje:

Kedves bumbi! Látom azért visszatértél. Lehet, hogy mégis érdekel a téma? Segítesz nekem? Hol olvashatom a revizionista történészek kérdéseire adott érdemi válaszokat, hol olvashatom az írásaikra a cáfolatokat? Sajnos én ezekről az általad említett állítólagos cáfolatokról mindig csak azt olvastam, hogy léteznek, de bárhogy is kerestem soha nem találtam őket sehol. Mivel nagyon érdekel a történelem évek óta foglalkoztat a fenti téma is. Eddigi tapasztalataim szerint a holokauszt-állítók válaszai, legnyomósabb "érvei" az alábbiakban merültek ki:

-a kérdező náci

-a kérdező új holokausztot tervezget

-ez a téma unalmas, miért kell felhozni?

-Ha egy zsidót megöltek a nácik, azért mert zsidó, az is bűn

-feljelentelek holokauszt tagadásért

-ha nem ölték meg a 6 milliót, akkor hova tűntek?

Nem kérem, hogy száz különböző cáfolatot írj nekem mondjuk a kérdés leírásában található rövid revizionista írásra, elég ha linkelsz egyet.

Előre is köszönöm.

2010. szept. 4. 13:48
 9/23 anonim ***** válasza:
53%

"Kedves bumbi! Látom azért visszatértél. Lehet, hogy mégis érdekel a téma? Segítesz nekem? Hol olvashatom a revizionista történészek kérdéseire adott érdemi válaszokat, hol olvashatom az írásaikra a cáfolatokat? Sajnos én ezekről az általad említett állítólagos cáfolatokról mindig csak azt olvastam, hogy léteznek, de bárhogy is kerestem soha nem találtam őket sehol."

csak itt az oldalon ezerszer volt ilyen kérdés, abban ezerszer leírták a cáfolatokat. Olvass utána.

Marha érdekes viszont, amikor azzal jönnek, hogy mennyit keresték az állítások cáfolatait, és sehogy sem találták. Azért marha érdekes, mert nekem valahogy az esetek többségében elég gyorsan sikerül megtalálnom őket, aztán persze amikor beírják a választ a kérdezőnek, akkor gyorsan kuss a témában, tovább a többire, ha azok is elfogytak, akkor máshova megy beírni ugyanazokat az állításokat.

Szóval én is kérdeznék:

Ez az állítólagos "bárhogy is kerestem", ez egészen pontosan mit is jelent? Mennyi időt, milyen keresést, hol keresgéltél utána? Konkrétan írd már be, hogy mik voltak azok az erőfeszítések, amiket tettél, hogy megtaláld a válaszokat.

2010. szept. 4. 16:22
 10/23 bumbi02 ***** válasza:
44%

szóval kedves kérdező..

legtöbb érvetek mi szokott lenni: ennyi embert nem lehet elégetni ennyi idö alatt, a zyklon b-t meg rovarirtásra használták 95%ában valamint két olyan emberre hivatkoztok akik végzettségüket tekintve közel se történészek..(Cole,Leuchter)

most egy másik kérdésből fogok választ másolni, és akinek a válaszát másolom attól bocsi, de jól összefoglalta....

2010. szept. 4. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!