Az Amerikaiak mért nem szeretik Bon Jovit?
Az USA remek hely. Az országban majdnem mindenki tud angolul és vagy 370 millióan élnek ott, bármiből meg lehet gazdagodni és le van a probléma a pénzügyekkel és élheted az életedet. Sok a tv csatorna kiélheted "kreativitásodat" akár morbid akár nem és ha kitalálsz valami műsorötletet vagy műsorra teszik vagy nem, de akkor is kapsz fizetést ha nem. Egy átlag ember lakása minimum 2szintes családi ház persze a nagyvárosokban panelekben laknak, de ha akarnának elmehetnének onnan. Ráadásul megvan mindennek a hangulata, nem úgy mint itt.
Remélem nem kell magyarázkodnom, hogy itt egy 1 szintes kis putrit nem lehet fenntartani, mindenhonnan kirúgnak nincs morál és még sorolhatnám, borzalmas de nem is beszélek erről mert csak elveszi a kis jókedvemet ami reggel 1-2órát szokott tartani amég ki nem mozdulok a szobámból és kinézek az utcára.
Ja és szerinted Bon Jovi-nak hol lenne nagyobb közönsége, itt vagy amerikában? A választ gondolom tudod már.
Tele van a YouTube a nagysikerű koncertjeivel. Imádják őt !
Halleijua Bon Jovi Anaheim California April 5 2008
11:51
Majdnem mindenki tud angolul?Nem tudom hogy értted ezt a kijelentést,de ha úgy ahogy én vettem le felvilágosítalak:
AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK NEMZETI NYELVE AZ ANGOL NYELV!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!