Miért szeretik az amerikaiak Magyarországot?
Szeretik?:O
Ezt honnan veszed?
A legtöbb amerikai azt sem tudja, hogy hol van Magyarország.
talán mert olcsó nekik?
de erről nem is hallottam,nem hiszem,hogy az amcsik 95%-a egyáltalán tudja,hogy van ilyen ország (az Európa nevű országban)
Szerintem több okból kifolyólag lehet vonzó: például sok a régi szép-szép épület:D ami Amerikára annyira nem jellemző, innentől van bája. Persze ettől még bármelyik európai várost szerethetnék. de pl ez keleten van, amitől nekik van egy kis "egzotikus" hatása.. lehet, hogy ez hülyén hangzik, de ez a vad balkán sokszor vonzó tud lenni. elég otthonos, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak. Illetve olvastam egy oldalon, hogy állítólag rendkívül kedvesek és vendégszeretők vagyunk. ez egy külföldi oldal volt.
Én ezekre tippelnék, de ha azt kérdezted volna, miért nem szeretik legalább ugyanennyi érvet megszültem volna:) szóval ez a hozzászólás a kérdésed igazságtartalmát feltételezve épülve született
Akik szeretik az országunkat, nekik az Európai országoknak a történelme, az épületei lenyűgözőek a számukra. USA-ban nincsenek ilyen régi várak, paloták, tornyok, templomok. Imádják a magyar ételeket, éttermeket, azt mondják tényleg nagyon szépek és csinosak a magyar nők.
Azt viszont hozzá kell fűznöm, hogy többször szemtanúja voltam, hogyan vágják át a külföldieket nálunk, ami viszont nagyon szomorú és szégyenletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!