Mi a véleményetek az Adventista, Baptista, Jehova tanúi, Hit gyülekezete, Református, Buddhista vallásról?
református vagy baptista. ezek a keresztények. de olvass utána hogy melyik mit jelent...
a többi humbuk.
... amúgy a hit nem így működik hogy a listából kiválasztod hogy melyik tetszik, vagy melyikkel jársz a legjobban...
ha egyikben sem hiszel akkor fölöslegesen áltatod magad..
akkor mondom olvass utána. a tiszta bibliai ismereteket a reformátusoknál és a baptistáknál fogod megtalálni.
a buddhizmusnak nem sok köze van a kereszténységhez
az adventistákat, jehovákat, hitgyüliseket soha nem ajánlanám még a nemlétező ellenségemnek se. azok tényleg szekták, hiába állítja néhány tag hogy nem az... :S
merrefelé laksz?
nézz körül a környékeden, hogy van-e valami közösség fiataloknak.
Ha komolyan gondolod akkor én a Baptista gyülekezetet ajánlanám.
Csakhogy félre értés ne essék én nem vagyok az de én is kutattam,kerestem és nekem úgy tűnik,hogy ők azok akik a jó irányba vannak.
Mint ahogy az előttem szóló is írta,a Jehova tanúiv húzd ki a listádról...hamisak.
Az Adventistákrol nem tudok sokat,nézz utána.
A Református Egyház pedig,nos lehet,hogy az is nyakig van a világi dolgokban,de ettől függetlenül szerintem a Református hitvallás "tiszta".
Tehát maradok a Baptista gyülekezet mellett.
Persze neked kell döntened. :)
A Budhizmusnak meg semmi köze Jézushoz meg a kereszténységhez,erről csak ennyit mondhatok. :)
Vidiripi
Kérdező!
Lenne egy ötletem. Látogasd meg az adventista a baptista meg összes gyülekezet legalább 1 összejövetelét amiket felsoroltál hogy legyen személyes tapasztalatod.
Ugyanis így mindenki csak a saját személyes tapasztalatáról tud beszámolni de az nem biztos hogy ezek alapján megtalálod amit keresel. Ezért kellene a személyes tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!