Mi életed legégőbb sztorija?
Figyelt kérdés
:D2010. jan. 2. 20:08
1/10 anonim válasza:
Elestem a lépcsőn, és felálltam szét repedt a nadrágom, a valagamnál, és persze látta az egész osztály.
2/10 A kérdező kommentje:
uhh :S xD
2010. jan. 2. 20:20
3/10 anonim válasza:
tegnap reggel felkeltem, és megláttam hogy NINCS RAJTAM ZOKNI!!! AZTHITTEM ELSÜLYEDEK SZÉGYENEMBE...pedig még ígyis csak én láttam hogy zokni nélkül aludtam.. de nagyon gáz volt..........nem kivánom senkinek azt az érzést..irto ciki :S:S
4/10 anonim válasza:
tesi óra előtt az öltözőben húztam le a farmerem és lejött a bugyim is:Sxxddddddddd
5/10 A kérdező kommentje:
20:20 az tényleg nagyon égöö :S
legközelebb elne felejsd felvenni !
2010. jan. 2. 20:23
6/10 anonim válasza:
a többiek mit szóltak mikor így megláttak bugyi nélkül?:DD aranyos történet amúgy:)
7/10 anonim válasza:
Suli udvaron átakartam ugrani egy nagyon alacsony rudat. Hát nem jött össze. Akkorát estem. Nagyon beütöttem a térdem és kezem. Gyors felpattantam, de csak 4en látták. Viszont a nadrágom kiszakadt, és egész nap szakadt naciban voltam. Igazából csak röhögtem, hogy ilyen szerencsétlen nem lehetek:)
8/10 A kérdező kommentje:
20:21
uhh az gááz xDD
2010. jan. 2. 20:23
9/10 anonim válasza:
hát nevettek :D de énis nevettem magamon xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!