Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek milyen sztorija van...

Kinek milyen sztorija van részeges állapotáról?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 21:12
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

hahóó

azt hittem ide milyen sok válasz érkezik majd :D

2009. dec. 6. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:
47%
én nem iszok, mert az alkohol öl, butít és romlásba dönt.
2009. dec. 8. 21:07
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

az a szerelem de mind1..

amúgy meg nekem sincsenek ilyen sztoriaim

2009. dec. 8. 21:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

jajj nekem van egy vicces...

augusztus huszadikám elmentünk a nővéremmel(15 én 14 vagyok) meg a barátnőjével(15) Balatonboglárra...

ott találkoztunk a nővérem barátnőjének a pasijával meg a pasijának a haverjaival....

na aztán azok hoztak vodka narancsot meg bodza pálinkát és a nővéremmel megittunk 2 liter vodka narancsot meg kb fél liter páleszt ketten....

mondthatom szépek voltunk,vonattal jöttünk haza kaposvárra de nem szálltunk le fonyódon hanem elmentünk bélatelepre és onnét visszagyalogolunk foynódra hajnali 1kor...utána felhívtam aput hogy jöjjön el értünk fonyódra de én erre már nem emlékszem...

2009. dec. 9. 08:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer kiokádtam a busz ablakán, ami hát enyhén szólva megszínezte a mögöttem lévő üveget végig...(vörösbort ittam)
2009. dec. 9. 15:03
 6/11 anonim válasza:
100%

volt hogy asztalon táncoltam(másnap elmondták h nem normális emberi módon,hanem mint egy majom kapálóztam)

aztán nem egyszer átestem a kocsma kanapéján

a kanapé kicsit már régi és elavult volt,ezért olyan volt mintha megrágták volna,és szöszök álltak ki én meg rendszerint kitéptem belőle egy szöszcsomót és azzal dobálóztam

hazafele általában énekelni szoktam

ja és ha olyan kedvem van kettesével kérem ki magamnak a felest majd magammal koccintok és hangosan mondom saját magamnak hogy egészségedre!

2010. febr. 4. 21:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A disco táncparkettjén csak én és két haverom voltunk. Úgy táncoltunk, mint a bantu négerek a tűz körül. Mindenki minket nézett. Közben beestem két kanapé közé. Kértem az elnézéseket, addig míg majdnem megvertek.
2010. febr. 7. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

réka, ákos, csabi, három gergő és én (lány) lementünk a patakpartra és ittunk... aztán ákoska és az egyik gergő elvették a beherovkás üveget, és fölmentek teletabit ugrálni ^^ és összetörték a beherovkát... réka mindenen röhögött, és folyton rámesett xD... aztán csabi és a másik két gergő nekiálltak barátságból verekedni ^^... utána nekem el kellett mennem pisilni, rékának is, de ő nem akart... mindegy én elmentem, végeztem, aztán mentem vissza a patakpartra, ami igazából járda, és nem tudtam megkülönböztetni a járdát a pataktól xD

utána eldöntöttük, hogy rékáéknál alszunk a pincében... ákos réka meg én el is indultunk, rékáék házánál rájöttünk, hogy nincs is kulcsunk xD ákos visszament a patakhoz, mi meg addig a ház előtt csücsültünk azon a kellemesen jéghideg novemberi estén... aztán háromnegyed óra múlva ákos fölhívott sírva, hogy nincs kulcs! végülis megtalálták, és vidáman beleordította a kagylóba, hogy megvan a kulcs xD

aztán bementünk és aludtunk ^^

2010. máj. 1. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehánytam magam a buszon:D Vörösborral.
2010. jún. 9. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:
90%
mást hánytam le a buszon. vörösborral
2010. aug. 28. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!